Το LCD iPhone των 6.1 ιντσών θα είναι dual-sim αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας;

374

Η Κινεζική Economic Daily News αναφέρει πως η Apple τεχνικά θα λανσάρει 4 νέα iPhone μοντέλα φέτος. Όπως αναμένουμε σε παγκόσμια κλίμακα κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τα OLED 5.8-ιντσών iPhone X 2ης γενιάς και το 6.5-ιντσών ‘iPhone X Plus’. Το τρίτο μοντέλο που θα αποτελέσει και την πιο οικονομικά προσιτή επιλογή θα είναι το 6.1 ιντσών LCD iPhone το οποίο θα είναι μονόκαρτο ένα μια ειδική έκδοση του με δύο κάρτες SIM θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό.

Η ιδέα ενός 2018 iPhone που θα έχει δυνατότητες διπλής SIM απέκτησε μεγάλη αποδοχή με μια αναφορά που είχε κάνει ο γνωστός και αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo που όμως είχε τονίσει πως το 6.5-ιντσών OLED iPhone θα ήταν εκείνο με δυνατότητα dual SIM.

Το 9to5Mac και όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας πρόσφατα βρήκε αναφορές στο λογισμικό του iOS που δείχνει πως η Apple το ετοιμάζει ώστε να γίνει συμβατό με δύο κάρτες.

Η φημολογία για το dual-SIM iPhone ενδεχομένως να ενισχύεται και από το γεγονός πως στη Foxconn οι κωδικοί των iPhone που κατασκευάζονται είναι τέσσερις, κάτι που αντικρούει τη φημολογία για παραγωγή τριών μοντέλων για το 2018 που γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Συνεπώς, το τέταρτο μοντέλο δεν αποκλείεται να είναι αυτό που, για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone, θα διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες sim.

Δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο από όσα φημολογούνται, και ενώ μια τέτοια κίνηση από την Apple θα είχε μια λογική για την αύξηση του μεριδίου αγοράς στην Κίνα, θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.