Η αλήθεια είναι πως μαθαίνουμε πολλά και φέτος για τα ακυκλοφόρητα προϊόντα της Apple από πληροφορίες που βρίσκονται μέσα στην τελευταία beta του iOS 12. Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε πως το HomePod θα φέρει δυνατότητες κλήσεων, είδαμε την ασύρματη νέα θήκη των AirPods, καθώς επίσης και ένα νέο μοντέλο iPad Pro με λεπτότερα πλαίσια, χωρίς Home Button και Face ID.

Ένα ερώτημα που κάνουν πολλοί σχετικά με το επερχόμενο iPad Pro είναι σχετικά με την οθόνη του. Θα έχει και αυτή η συσκευή στρογγυλεμένες άκρες όπως συναντήσαμε στο iPhone X;

To εικονίδιο που εμφανίζεται παρακάτω είναι πραγματικά πολύ μικρό και έτσι είναι δύσκολο κάποιος να πει αν θα υπάρχουν στρογγυλεμένες άκρες ή όχι. Υπάρχουν κάποια θολά pixels στο εσωτερικό των γωνιών που δείχνουν βέβαια κάτι τέτοιο….

Πέρα όμως από αυτό το 9to5Mac ψάχνοντας πιο βαθιά στον κώδικα ανακάλυψε πως κάτι που ισχυροποιεί περαιτέρω αυτή την άποψη. Πιο συγκεκριμένα έχουμε UI στοιχεία που είναι δομημένα έτσι ώστε να παρουσιάζουν ένα στρογγυλεμένο στις άκρες του ορθογώνιο. Μάλιστα τα στοιχεία αυτά έχουν την αναφορά στο J3xx, που είναι ένδειξη πως τα 2018 iPad μοντέλα θα έχουν την κωδική ονομασία J3 και δύο ακόμη αριθμούς.

Τρέχοντας μια εξομοίωση στο iOS Simulator δείχνει επίσης ότι iOS 12 στο iPad μπορεί άνετα να παρουσιαστεί με στρογγυλεμένες γωνίες.