19.5 C
Athens
Thursday, May 9, 2024
More

    Η Wall Street Journal επιβεβαιώνει τις φήμες για τριπλή οπίσθια κάμερα στο επερχόμενο iPhone

    Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει τρία μοντέλα iPhone για αυτό τον χρόνο, 2 με οθόνες OLED και 1 με οθόνη παραλλαγής LCD. Το ακριβό μοντέλο ή η ναυαρχίδα της εταιρείας,“iPhone 11” (ή iPhone 11 Max?), όπως το ονομάζει θα διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας.

    Ο διάδοχος του iPhone XR, με την οθόνη LCD, θα αναβαθμιστεί από τον έναν οπίσθιο φακό σε ένα σύστημα με διπλή κάμερα. Το σύστημα τριπλής κάμερας που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μέρες πριν, βασίζεται σε πρωτότυπα του νέου iPhone. Το άρθρο της WSJ επιβεβαιώνει την αυτή προηγούμενη διαρροή.

    Η Wall Street Journal αναφέρει ότι τα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος των νέων iPhones του 2019. Τα τελικά επίσημα ονόματα των επερχόμενων smartphones της Apple δεν αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι τον Σεπτέμβριο.

    Ωστόσο, φαίνεται ότι το νέο iPhone της έκδοσης των 5,8 ιντσών θα παραμείνει στο επίπεδο της διπλής κάμερας. Το μοντέλο των τριών καμερών φαίνεται να προορίζεται για το μεγαλύτερο μόνο, ακριβότερο τηλέφωνο. Αυτό από μόνο του βέβαια αποτελεί μία μεγάλη αλλαγή, που απέχει από την περίπτωση του iPhone XS, όπου τα μεγέθη 5,8 ιντσών και 6,5 ιντσών είναι σχεδόν πανομοιότυπα, εκτός από το μέγεθος της οθόνης.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles