16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το επερχόμενο “iPhone 11” μπορεί να συμπεριλαμβάνει Wi-Fi 6 βελτιωμένο Face ID, τριπλή κάμερα και άλλα

    Η Barclays σήμερα κοινοποίησε νέες προβλέψεις για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone τονίζοντας πως το νέο iPhone 11 θα έχει υποστηρίξει του νεότερου πρωτοκόλλου Wi-Fi. Αυτή η πρόβλεψη έρχεται την στιγμή που φουντώνουν οι φήμες για ένα σύστημα με 3 κάμερες που μπορεί να ενσωματωθεί στο 6.5 ιντσών iPhone 11 μαζί με σημαντικές βελτιώσεις στο Face ID, νέα τεχνολογία στην κεραία και πολλά ακόμη.

    Ξεκινήσαμε να ακούμε τι αλλαγές θα φέρει το φετινό iPhone 11 από πέρυσι. Τον Νοέμβριο ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής για θέματα της Apple   Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι τα 2019 iPhone θα έχουν βελτιωμένο Face ID. Πιο συγκεκριμένα η Apple και σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή θα βελτιώσει του αισθητήρες του συστήματος βιομετρικής αναγνώρισης του προσώπου του χρήστη έτσι ώστε να μειώσει την πιθανότητα το περιβαλλοντικό φως να παρεμβαίνει στο Face ID.

    “Πρακτικά για τους χρήστες αυτό θα σημαίνει ακόμη λιγότερες αποτυχίες ξεκλειδώματος μέσω του προσώπου”

    Επίσης τον Νοέμβριο ο Kuo προέβλεψε ότι το iPhone 11 θα έχει μια νέα μεθοδολογία σε ότι αφορά τις κεραίες της συσκευές με την Apple να ενσωματώνει μια παραμετροποιημένη έκδοση της PI τεχνικής. Αυτό θα δώσει σημαντική βελτίωση στις αποδόσεις της συσκευής.

    Αυτή την χρονιά είδαμε τα πρώτα 2019 renders όπου παρουσιάσαν για πρώτη φορά μια συσκευή με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και με έναν τετράγωνο σχεδιασμό. Τα renders αυτά πιστεύεται ότι ήρθαν από τα πρώτα τεστ πιστοποίησης πρωτοτύπων της Apple – engineer validation tests (EVT), και έτσι αν και η ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός μπορεί να είναι διαφορετικός.

    “Οι 3 κάμερες σίγουρα θα βελτιώσουν απίστευτα την λήψη φωτογραφιών επιτρέποντας στην συσκευή να συλλέγει περισσότερο φως και περισσότερες πληροφορίες για τα χρώματα και φυσικά σίγουρα θα ενισχύσει τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας”

    Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας σήμερα η WSJ προβλέπει και αυτή με την σειρά της ότι το 6.5 ιντσών iPhone 11 θα έχει ένα σύστημα τριπλών φακών στο πίσω μέρος.

    Η Barclays με την σειρά της προβλέπει και πιστεύει πως το iPhone 11 θα φέρει υποστήριξη για το Wi-Fi 6 (ax) που είναι το γρηγορότερο Wi-Fi στάνταρ αυτή την στιγμή.

    Αν και τα 2019 iPhone κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρουν υποστήριξη 5G δικτύων σίγουρα θα είναι πολύ θετικό να δούμε υποστήριξη για το τελευταίο πρωτόκολλο για τα Wi-Fi routers που αναμένεται να γίνουν πιο ευρέως διαθέσιμα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles