Ποιο iPhone στην σύγχρονη ιστορία είναι το πιο ασταθές ως συσκευή

0
1796

Μια πρόσφατη μελέτη σε θέματα επιδιορθώσεων και ασφαλείας των smartphones δείχνει πως το iPhone 6 αποτελεί το χειρότερο iPhone των τελευταίων 5 ετών σε ότι έχει να κάνει με τα ποσοστά “αποτυχίας” του ως συσκευή.

Η Biancco, μια εταιρεία ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων, ανακάλυψε πως τα ποσοστά αποτυχίας του iPhone 6 αγγίζουν το 22%. Το iPhone 6S έρχεται στην δεύτερη θέση με ένα ποσοστό της τάξης του 16%. Επίσης η έρευνα έδειξε πως η πρόσφατες αναβαθμίσεις του iOS είχαν μια πολύ αρνητική επίπτωση στην αυτονομία της iPhone 6S συσκευής.

Στην αντίπερα όχθη οι πιο σταθερές συσκευές της Apple είναι τα iPhone X και τα iPhone 8 Plus μιας και οι 2 αυτές συσκευές σημειώνουν ένα ποσοστό μόλις του 3%.

Στα iPad εκείνη η συσκευή που σημειώνει τα λιγότερα προβλήματα είναι το iPad Air 2 με ένα ποσοστό στα 4%.

Στον τομέα του ανταγωνισμού η Samsung έχει τον υψηλότερο βαθμό σε συσκευές που σημειώνουν μεγάλη αστάθεια με ένα συνολικό ποσοστό της τάξης του 27.4%

Επιστρέφοντας στις iOS συσκευές η συνδεσμολογία του Bluetooth είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τις αποδόσεις των συσκευών καθώς και θέματα ακουστικών αλλά και mobile δεδομένων. Στις Android συσκευές τα προβλήματα εστιάζονται περισσότερο στην κάμερα, στο μικρόφωνο και στην μπαταρία.