Το φόρουμ μας έχει πλέον ανοίξει τις πόρτες τους σε όλους εσάς για ακόμη μια φορά. Μας το ζητούσατε καιρό και έτσι δεν μπορούσαμε να μην το κάνουμε. Πλέον το νούμερο 1 ενημερωτικό site για θέματα της Apple έχει και την δική του γωνία για όλους εσάς. Το φόρουμ μας είναι ένας άκρως φιλικός χώρος ανοιχτός για συζητήσεις αλλά και για να επιλύσει διάφορα θέματα και απορίες που μπορεί να έχετε.

Η ομάδα του φόρουμ μας πέρα από την εδώ συντακτική ομάδα έχει και μέλη που είναι αναγνωρισμένοι από την Apple τεχνικοί έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να παρέχουν υποστήριξη.

Θέλουμε πραγματικά να μας βοηθήσετε και σε αυτή την προσπάθεια μας και να συμμετέχετε ενεργά στο φόρουμ μας.

Η εγγραφή είναι μια απλή διαδικασία και έτσι μπορείτε να γίνετε μέλη εδώ

Για να γιορτάσουμε το νέο λανσάρισμα του φόρουμ μας η iSystem Greece αποφάσισε να δώσει σε έναν τυχερό ένα AirPods Pro.

“Στην iSystem είμαστε Apple fans. Απολαμβάνουμε και λατρεύουμε τα προϊόντα της Apple στην καθημερινότητά μας και το ίδιο θέλουμε να νιώθεις κι εσύ. Έτσι, στόχος μας είναι πάντα να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγοράς και χρήσης από ένα Apple προϊόν. Αν θέλεις να δεις και να μάθεις τα προϊόντα από κοντά, μπορείς να μας γνωρίσεις στο κατάστημά μας και κέντρο επισκευών και τεχνικής υποστήριξης.”

O Μίλτος αναδείχθηκε μετά από κλήρωση ο μεγάλος νικητής αυτού του νεότερου διαγωνισμού μας του και παρέλαβε ήδη το δώρο του!!

Συγχαρητήρια Μίλτο και από εδώ!!

Να μην ξεχνάτε πως η δική σας συμμετοχή με Likes, κοινοποιήσεις ποστ, retweets, αλλά και με ενεργή παρουσία στο φόρουμ μας μας κάνει μεγαλύτερους και μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε όλο και περισσότερους και μεγαλύτερους διαγωνισμούς για όλους εσάς.

Spread the Word λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται!! Είστε η δύναμη μας!!