Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11.2.2 στο ευρύ κοινό για iPhone και iPad. Η εν λόγω αναβάθμιση περιλαμβάνει σημαντικές διορθώσεις στον τομέα ασφαλείας και συνιστάτε για όλους τους χρήστες.

Η εταιρεία τονίζει πως η εν λόγω έκδοση έχει να κάνει και με το patch για την ευπάθεια με την ονομασία Spectre.

Πιο συγκεκριμένα η Apple αναφέρει:

“Διαθέσιμη για iPhone 5s και μεταγενέστερο, iPad Air και μεταγενέστερο και iPod Touch 6ης γενιάς.

Περιγραφή: Το iOS 11.2.2 συμπεριλαμβάνει βελτιώσεις ασφαλείας για το Safari και το Webkit έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα του Spectre (CVE-2017-5753 and CVE-2017-5715).

Θα θέλαμε να αναγνωρίσουμε πάνω σε αυτές τις διορθώσεις ασφαλείας τους Jann Horn του Google Project Zero; και Paul Kocher σε συνεργασία με τον Daniel Genkin του University of Pennsylvania και University of Maryland, Daniel Gruss τους Graz University of Technology, Werner Haas του Cyberus Technology, Mike Hamburg της Rambus (Cryptography Research Division), Moritz Lipp του Graz University of Technology, Stefan Mangard του Graz University of Technology, Thomas Prescher της Cyberus Technology, Michael Schwarz του Graz University of Technology, και Yuval Yarom of University of Adelaide καθώς και την Data61 για την υποστήριξη και την βοήθεια.”