Η Apple δουλεύει πάνω σε μια νέα εφαρμογή που θα αντικαταστήσει τόσο αυτή των Find My Friends και Find My iPhone. Αυτή την στιγμή έχει την ονομασία “GreenTorch” και δοκιμάζεται από μηχανικούς της εταιρείας.

Άτομα κοντά στην δημιουργία της μοιράστηκαν αποκλειστικές πληροφορίες για αυτή την νέα εφαρμογή στο 9to5Mac σήμερα. H νέα εφαρμογή θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά των δύο ήδη υπάρχων, αλλά σε μια διεπαφή που θα είναι διαθέσιμη τόσο στο iOS όσο και στο macOS ως μια Marzipan εφαρμογή.

Η νέα εφαρμογή θα έχει βελτιωμένες δυνατότητες για να βρει την συσκευή ενός χρήστη. Με την ονομασία “Find Network” το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στις συσκευές να εντοπίζονται ακόμη και όταν δεν είναι συνδεμένες σε κάποιο WiFi ή cellular δίκτυο.

Πέρα από την κοινοποίηση της τοποθεσίας μεταξύ μελών μιας οικογένειας οι χρήστες θα μπορούν να μοιραστούν την τοποθεσία τους και με οποιοδήποτε φίλο τους. Όλα αυτά μέσα και από ένα πολύ εύχρηστο σύστημα ειδοποιήσεων.

Όλες οι συσκευές του χρήστη και της οικογένειας του θα μπορούν να εντοπιστούν μέσα από αυτή την νέα εφαρμογή συμπεριλαμβανομένων και των AirPods. Οι συσκευές θα μπορούν βέβαια να μπουν στο γνωστό “lost mode” ή να γίνει σε αυτές αναπαραγωγή ενός ήχου όπως ακριβώς στο Find My iPhone.

Η Apple επίσης θέλει οι χρήστες να μπορούν να καταγράφουν και οποιοδήποτε αντικείμενο και όχι μόνο τις Apple συσκευές τους. Η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα νέο προϊόν με την ονομασία “B389”.

Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα tag που θα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο με ένα παρόμοιο προϊόν όπως το Tile. Το tag αυτό θα ζευγοποιείται με το iCloud του χρήστη. Οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν οι συσκευές τους είναι πολύ μακριά από αυτό το tag.

Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν τις πληροφορίες επικοινωνίας τους σε αυτό το tag.