Τι αποκάλυψε ο Eddy Cue για τις προσπάθειες της Apple στον χώρο της TV

0
182

Eddy-Cue-Hollywood-Reporter-001

O Eddy Cue, είναι ο chief of Internet Software and Services και ο υπό αριθμών ένα διαπραγματευτής της Apple με σκηνοθέτες στο Hollywood και μεγάλα κέντρα και στούντιο ψυχαγωγικού περιεχομένου. Στο πρόσφατα ταξίδι του στην Ινδία έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με τις προσπάθειες της Apple σε αυτό τον χώρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως η Apple έχει μια γρήγορη αντίδραση εισαγωγής στον χώρο της τηλεόρασης παρά το γεγονός πως πολλοί είναι εκείνοι που την κατηγορούν για το αντίθετο.

“Κάνουμε κάποια μελλοντικά πράγματα για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει σε κανέναν για αυτά. Θα μιλήσουμε μόνο όταν έχουμε περισσότερα να πούμε και εμπεριστατωμένα πάνω σε αυτά. Δεν έχει να κάνει με εμάς να αλλάζουμε την κατάσταση στον χώρο της τηλεόρασης. Η αλήθεια είναι πως αυτή θα αλλάξει σύντομα είτε με την δική μας συμμετοχή είτε ότι. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και νομίζουμε πως μπορούμε να φέρουμε στο τραπέζι κάποια καινοτόμα πράγματα και έτσι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς”

Έχει χάσει η Apple το τρένο του περιεχομένου και της ψυχαγωγίας;

“Έτσι όπως το βλέπουμε εμείς η πλειοψηφία των καταναλωτών μας δέχονται περιεχόμενο είτε μέσω δορυφορικής ή καλωδιακής υπηρεσίας. Αυτό ισχύει για τα περισσότερα μέρη στον κόσμο. Αν και υπάρχουν κάποιες νέες εξελίξεις στον χώρο αυτό ο τρόπος αυτός παραμένει ο ίδιος. Αυτός πιστεύω θα αλλάξει τα επόμενα 1ο χρόνια και μάλιστα η αλλαγή θα είναι δραματική. Με τις πολλές αλλαγές έρχονται πάντα και πολλές ευκαιρίες μιας και οι αλλαγές αυτές θα φέρουν νέους τρόπους για να δει κάποιος βίντεο και όχι μόνο. Αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία που αναγνωρίζουμε. Κοιτώντας όμως στο σήμερα θέλουμε να βοηθήσουμε τους παίχτες που υπάρχουν στο χώρο αυτή την στιγμή. Έτσι λοιπόν αν και κάποιοι λένε πως αντιδρούμε πολύ αργά στον χώρο αυτό εμείς είμαστε αρκετά γρήγοροι λέγοντας “Έχετε το περιεχόμενο, έχετε την σχέση με τον καταναλωτή, ας δούμε λοιπόν εμείς πως οι εφαρμογές σας δίνουν πρόσβαση σε αυτόν. Και αν θέλετε να του πουλήσετε κάτι θα σας βοηθήσουμε εμείς μιας και έχουμε έναν φανταστικό μηχανισμό για αυτό τον σκοπό”. Το επόμενο βήμα είναι όταν θα έχεις όλες αυτές τις εφαρμογές εκεί έξω και θα θέλεις έναν τρόπο να τις έχεις όλες κάπου συγκεντρωμένες.”