Πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple είχαν αναφέρει παλαιότερα πως ο νεότερος Α13 επεξεργαστής θα κατασκευαζόταν από την TSMC με μια νέα αρχιτεκτονική 7nm+. Σε δημοσίευμα του Bloomberg σήμερα έχουμε την είδηση πως αυτός ο επεξεργαστής έχει ήδη μπει σε δοκιμαστική παραγωγή με την μαζική του να ξεκινάει αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα.

Ο A13 επεξεργαστής θα χρησιμοποιηθεί στα επόμενης γενιάς iPhone, στο 5.8 ιντσών iPhone 11, στο 6.5 ιντσών iPhone 11 Max και στον διάδοχο του 6.1 ιντσών iPhone XR.

Η Apple όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δώσει μια μοναδική αρμονία μεταξύ GPU και CPU βασιζόμενη αποκλειστικά στην TSMC όπου και δίνει τα σχέδια της για αυτά τα chips.

Πέρα από τις πληροφορίες για το A13 chip το Bloomberg αναφέρει πως ο διάδοχος του iPhone XS έχει την κωδική ονομασία D43 ενώ η κωδική ονομασία του νέου iPhone XR θα είναι N104. Κάθε μοντέλο σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα αποκτήσει μια έξτρα κάμερα με το iPhone 11 να προσθέτει ένα ultra wide φακό. Το Bloomberg αναφέρει πως οι νέες αναβαθμίσεις στο hardware της κάμερας και όχι μόνο θα δώσουν στα νέα iPhones την δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και με μεγαλύτερο εύρος στο ζουμ.

Το iPhone 11 θα έχει μια αύξηση στο πάχος του σασί του κατά 0.5 mm για να μπορεί να ενσωματώσει το τριπλό σύστημα φακών.

Τέλος το Bloomberg αναφέρει πως το iPhone 11 θα προσφέρει και την φημολογούμενη αντίστροφη φόρτιση.