15.1 C
Athens
Monday, March 18, 2024
More

    Φωτογραφίες: Πως θα μοιάζει η Apple Card με το που την βγάλει κάποιος από το κουτί της

    Μέσα στο σαββατοκύριακο ο Benjamin Geskin κοινοποίησε στο Twitter ότι μια σειρά εργαζομένων της Apple ξεκίνησαν να λαμβάνουν τις Apple Card τους ως μια δοκιμαστική περίοδο beta που έχει ξεκινήσει η εταιρεία. Ο Geskin παρουσίασε και μια σειρά φωτογραφιών από αυτές τις κάρτες τονίζοντας πως έχει κάνει photoshop επεξεργασία πάνω στο όνομα της κάρτας για λόγους ασφαλείας.

    Όταν ο καταναλωτής λαμβάνει για πρώτη φορά την κάρτα του αυτή θα την βρει σε μια πολύχρωμη συσκευασία που περιλαμβάνει ένα κρυμμένο NFC tag. Για να ενεργοποιηθεί η κάρτα ο χρήστης ανοίγει την Wallet εφαρμογή και κρατάει το iPhone του κοντά στο NFC tag που είναι ενσωματωμένο στην συσκευασία της κάρτας.

    Αυτή η ενέργεια ταυτίζει την ψηφιακή Apple Card που ήδη έχει δημιουργηθεί στην Wallet εφαρμογή με την ίδια την φυσική κάρτα.

    Η φυσική κάρτα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και η Apple χαράζει το όνομα του καταναλωτή μέσα στο μέταλλο. Η κάρτα δεν έχει κάποια άλλη εκτύπωση όπως ημερομηνία λήξης ή αριθμούς λογαριασμού. Το εμπρόσθιο μέρος της κάρτας έχει μόνο το όνομα του ιδιοκτήτη της, το chip συναλλαγών και το λογότυπο της Apple. Το πίσω μέρος της κάρτας έχει το λογότυπο της Mastercard και Goldman Sachs.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles