16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 6s κερδίζει το Galaxy S6 στην ‘Year of Search’ λίστα της Google

    rosegold-iphone-watch-pink-hero-6s

    To iPhone για ακόμη μια χρονία αποτελεί το νούμερο 1 καταναλωτικό gadget στην λίστα αναζήτησης της χρονιάς που μας πέρασε και που έγινε διαθέσιμη από την Google.

    Αν αναλογιστούμε την τεράστια επιτυχία του iPhone και φέτος αυτή η πρωτιά δεν αποτελεί έκπληξη με την Apple να καταλαμβάνει και την τρίτη και τέταρτη θέση με τα Apple Watch και iPad Pro.

    To LG G4 βρίσκετε στην 5η θέση, το Galaxy Note 5 στην 6η, το Galaxy J5 στην 7η, το HTC One M9 στην 8η και το Nexus 6P στην 9η. To Surface Pro 4 της Microsoft κλείνει αυτή την πρώτη 10αδα.

    Η “Year in Search” έχει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αναζητήσεις των χρηστών για την χρονιά που μας πέρασε και πραγματικά αξίζει να ρίξετε μια ματιά εδώ. Όπως θα διαπιστώσετε ακόμη και η χώρα μπορεί να αλλάξει δραματικά στις δημοφιλής αναζητήσεις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles