19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο προπονητής της Βαλένθια δίνει στους παίχτες του από ένα iPad

    Gary-Neville

    Με την ικανότητα του να απολύει ανθρώπους αλλά και να τους κάνει να βγάζουν από μέσα τους το 100% των δυνατοτήτων τους ο Steve Jobs είχε παραλληλιστεί πολλές φορές με έναν πολύ καλό προπονητή ποδοσφαίρου.

    Σήμερα τα πράγματα κάνουν για ακόμη μια φορά έναν κύκλο μιας και ένα προπονητής ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί το δημιούργημα του Jobs, το iPad, για να τον βοηθήσει στην συνεννόηση του με τους παίχτες.

    O λόγος για τον Gary Neville, που σύμφωνα με μια νέα αναφορά διένειμε iPads στην ποδοσφαιρική ομάδα της Βαλένθια έτσι ώστε να περάσει καλύτερα και πιο κατανοητά τα συστήματα και την στρατηγική που θέλουν να ακολουθήσουν οι παίχτες τους – ειδικά μιας και ο ίδιος δεν μιλάει ισπανικά.

    “Έδωσε από ένα iPad σε κάθε παίχτη έτσι ώστε να τους βοηθήσει στο να ακολουθήσουν την προπονητική στρατηγική του” αναφέρει ο βοηθός προπονητή της Βαλένθια Miguel Ángel Angulo.

    “Με αυτό τον τρόπο τα καταφέρνει καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Νόμιζα πως το εμπόδιο της γλώσσας θα ξεπερνιόταν δύσκολα… Δεν θα χρειαστεί πλέον πολύς χρόνος για να περάσει το στιλ του ποδοσφαίρου που θέλει στην ομάδα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Angulo.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles