18 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Το Hellraiser θα βρει σύντομα τηλεοπτική στέγη στην HBO

    To franchise του Hellraiser δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις και αν και έχει απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια με τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει σύντομα ίσως έχουμε μια νέα απόπειρα τόσο σε μια νέα ταινία αλλά και σε μια σειρά.

    Σε ότι αφορά το σενάριο για την ταινία αυτό το έχουν αναλάβει οι Ben Collins και Luke Piotrowski και αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το project.

    Παράλληλα το Screenrant, αναφέρει πως έχουμε και μια καινούργια σειρά με τον εμβληματικό pinhead όπου τα πρώτα επεισόδια θα τα σκηνοθετήσει ο David Gordon Green (Halloween 2018). Το σενάριο υπογράφει ο Mark Verheides των Heroes του 2006 και του Battlestar Galactica. Το σενάριο αυτής της σειράς επίσης θα αναλάβει και ο Michael Dougherty του Godzilla: King of the Monsters. Την παραγωγή αυτής της σειράς την έχει αναλάβει η HBO.

    Περισσότερες πληροφορίες αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αλλά θα χαρούμε αν τουλάχιστον μια από αυτές τις δύο απόπειρες επαναφοράς του Hellraiser στεφθεί με επιτυχία. Είναι κάτι που πραγματικά το χρειάζεται ένα franchise που αν μη τι άλλο έχει πολλούς fans ανά τον κόσμο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles