19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα AirPods Studio θα αναγνωρίζουν αν είναι τοποθετημένα στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη

    Ακούμε όλο και περισσότερα για τα επερχόμενα over-ear ακουστικά της Apple με διαρροές από πολλαπλές πηγές που δείχνουν ακόμη και ένα λανσάρισμα τους φέτος. Το 9to5Mac σήμερα έμαθε περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα AirPods Studio.

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των AirPods είναι η αναγνώριση τοποθέτησης στο αυτί και έτσι αυτόματα γίνεται παύση στην αναπαραγωγή όταν ο χρήστης τα αφαιρέσει. Τα AirPods Studio θα έχουν ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό αλλά θα δουλεύει με διαφορετικό τρόπο. Αντί για αναγνώριση τοποθέτησης στο αυτί η Apple δουλεύει πάνω στο να συμπεριλάβει αισθητήρες που θα αναγνωρίζουν αν τα ακουστικά βρίσκονται στο λαιμό ή στο κεφάλι του χρήστη.

    Ένας άλλος αισθητήρας θα μπορεί να αναγνωρίζει το αριστερό και το δεξί αυτί έτσι ώστε αυτόματα να οδηγεί τον ήχο στο κατάλληλο κανάλι.

    Επίσης όπως τα AirPods Pro τα νέα ακουστικά της Apple θα έχουν ακύρωση θορύβου και το Transparency Mode. Οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να κάνουν εναλλαγή αυτών των modes έτσι ώστε είτε να μειώνουν τον εξωτερικό θόρυβο είτε να μπορούν να ακούσουν ήχους από το περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκονται.

    Μιας και τα AirPods Studio αναμένεται να απευθύνονται σε επαγγελματίες κατά βάση η ζευγοποίηση τους με τις Mac και iOS συσκευές θα ξεκλειδώνουν αυτό μια σειρά από ρυθμίσεις για την ποιότητα του ήχου.

    Σύμφωνα με πιο πρόσφατη αναφορά του Bloomberg τα ακουστικά αυτά θα είναι διαθέσιμα σε 2 εκδοχές – η μια θα χρησιμοποιεί υλικά από δέρμα ενώ η άλλη θα έχει πιο ελαφριά υλικά για περιπτώσεις χρήσης κατά την άθληση. Επίσης ο σχεδιασμός θα επιτρέπει μαγνητικά την εναλλαγή των ear pads αλλά ακόμη και του σκελετού στήριξης τους.

    Οι τελευταίες φήμες θέλουν τα ακουστικά αυτά να έρχονται στα $349.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles