24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα κεντρικά της Foxconn δεν θα ανοίξουν στις 10 Φεβρουαρίου μιας και ο κοροναϊός δεν είναι υπό έλεγχο

    Η Foxconn ανακοίνωσε πως τα κεντρικά της κτίρια καθώς και ένα από τα iPhone εργοστάσια της δεν θα ανοίξουν στις 10 Φεβρουαρίου. Η ερχόμενη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί ως η ημερομηνία όπου η Κινεζικής επιχείρησης θα άνοιγαν εκ νέου.

    Τα παραπάνω νέα έρχονται την ίδια που μέρα που μαθαίνουμε πως και τα Apple Stores στην Κίνα μάλλον δεν θα ανοίξουν ούτε αυτά εκείνη την ημέρα.

    Το Bloomberg είχε πρόσβαση σε memo που απέστειλε η Foxconn στους εργαζομένους της.

    “Για να προστατεύσουμε την υγεία όλων και για να είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού τονίζουμε πως δεν θα πρέπει να επιστρέψετε στην Shenzhen. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την κατάσταση στην πολύ. Η εταιρεία θα προστατέψει τους εργαζομένους της και θα τους καλύψει για αυτό το διάστημα. Για το πότε θα έχουμε επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων στην Shenzhen θα σας ενημερώσουμε με νεότερο μήνυμα.”

    Η εταιρεία είχε επίσης ανακοινώσει πως το μεγαλύτερο iPhone εργοστάσιο στην Zhengzhou θα ξεκινήσει μέτρα καραντίνας και μόνο τότε θα ανοίξει στις 10 Φεβρουαρίου. Βέβαια με βάση το νεότερο παραπάνω μήνυμα και το άνοιγμα αυτού του εργοστασίου κρίνεται αμφίβολο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles