18.1 C
Athens
Friday, May 10, 2024
More

    Νέο jailbreak hack επιτρέπει σε ένα iPhone 7 να τρέξει Android

    Η ομάδα Correlium κυκλοφόρησε μια beta δουλεία της που ουσιαστικά είναι ένα hack που επιτρέπει στο Android λογισμικό να τρέξει σε ένα iPhone.

    Χρησιμοποιώντας το checkra1n jailbreak exploit για να υπάρξη πρόσβαση ατο bootloader παλαιότερων iPhone μοντέλων, το Project Sandcastle σας επιτρέπει να κάνετε εγκατάσταση μιας Android έκδοσης στο iPhone 7 ή στο iPhone 7 Plus – Η υποστήριξη για άλλα μοντέλα ακόμη δεν είναι εφικτή αλλά η ομάδα δουλεύει πάνω σε αυτό.

    Φυσικά ο χρήστης κάνει την ενέργεια αυτή με δικιά του ευθύνη και είναι πιο επικίνδυνη διαδικασία από το κλασσικό jailbreak.

    Πέρα από το γεγονός πως αυτό το hack στην beta του μορφή υποστηρίζει μόνο το iPhone 7 πολλά hardware εξαρτήματα δεν είναι ακόμη λειτουργικά της συσκευής όπως η Camera, το Bluetooth και τα modems.

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια και να κατεβάσετε συγκεκριμένα builds στο ProjectSandcastle.org.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles