14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέο ρεκόρ εσόδων για τις Υπηρεσίες της Apple κατά το 3ο οικονομικό τρίμηνο

    Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της για το 3ο οικονομικό τρίμηνο του 2019 και εκεί η εταιρεία ανέφερε πως η κατηγορία Υπηρεσίες της σημείωσε νέο ιστορικό ρεκόρ εσόδων.

    Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τα iTunes, Mac App Store, App Store, AppleCare, Apple Pay, Apple Music, iCloud κ.α Την στιγμή λοιπόν που οι πωλήσεις του iPhone συνεχίζουν την πτωτική πορεία οι υπηρεσίες της εταιρείας έχουν γίνει μια τρομερή πηγή εσόδων για την Apple βοηθώντας απίστευτα στην εξισορρόπηση και ανάπτυξη των κερδών της.

    Η άνοδος εσόδων και κερδών είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή σε αυτή την κατηγορία με την Apple να λανσάρει μέσα στο έτος και τις Apple TV+ και Apple Arcade υπηρεσίες της κάτι το οποίο σημαίνει πως η ανάπτυξη θα συνεχίσει να είναι άκρως εντυπωσιακή.

    Έτσι λοιπόν το 3ο οικονομικό τρίμηνο του 2018 οι Υπηρεσίες της Apple της απέφεραν έσοδα $10,17 δις. Το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του τρέχον έτους οι Υπηρεσίες της Apple σημειώσαν νέο ρεκόρ με έσοδα ύψους $11,45 δις. Αυτό το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2019 η Apple σημείωσε ακόμη ένα ρεκόρ με τις Υπηρεσίες να βάζουν στα ταμεία της Apple $11,47 δις.

    Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως οι Apple ξεπέρασε τους 420 εκατομμύρια συνδρομητές για το σύνολο των υπηρεσιών της!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles