17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέα φωτογραφία του iPhone 7 διέρρευσε;

    iphone-7-leaks

    Σήμερα είχαμε την διαρροή ακόμη μιας φωτογραφίας ενός υποτιθέμενου iPhone 7 όπου και σε αυτή βλέπουμε τον ανασχεδιασμό στις γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος καθώς και στην κάμερα.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η εν λόγω διαρροή είναι αυθεντική αλλά πρέπει να τονίσουμε πως η φωτογραφία εμφανίστηκε πρώτα στο techtastic.nl, ένα site που κατά το παρελθόν μας έχει δώσει έγκυρες φωτογραφίες σε ότι έχει να κάνει με επερχόμενα iPhone.

    Όπως μπορείτε να δείτε η εικόνα δείχνει μια μεγαλύτερη κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη λίγο ψηλότερα στην αριστερή γωνία κάτι το οποίο συμβαδίζει με όλες τις προηγούμενες διαρροές που θέλουν τα επόμενης γενιάς iPhone να έχουν ένα βελτιωμένο σύστημα στην κάμερα τους.

    iphone-7-leak

    Επίσης το φημολογούμενο σύστημα διπλών φακών για την κάμερα παραμένει σύμφωνα πάντα με την φωτογραφία χαρακτηριστικό του iPhone 7 Plus ή ακόμη και κάποιου νέου εντελώς μοντέλου με άκρως premium χαρακτηριστικά που θα κάνει την εμφάνιση του δίπλα στα iPhone 7 Plus και iPhone 7 – ναι υπάρχουν φήμες και για κάτι τέτοιο.

    Πίσω τώρα στην σημερινή υποτιθέμενη φωτογραφία του iPhone 7 μοντέλου βλέπουμε και ξεχωρίζουμε και τον ανασχεδιασμό των γραμμών της κεραίας που έχουν μεταφερθεί στο πάνω και το κάτω μέρος του σασί.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles