20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Μια επερχόμενη “AirPods X Generation” συσκευή κάνει επίσης την εμφάνιση της στο σύστημα αποθήκης της Target αλυσίδας με τιμή τα $399

    Έχουμε αρκετές αναφορές που δείχνουν πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο σετ over-ear ακουστικών για το πρώτο μισό του έτους. Ο YouTuber Jon Prosser κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει πως το σύστημα αποθήκης των καταστημάτων Target εμφανίζει ένα τέτοιο σετ.

    Η ονομασία καταχώρησης του είναι “Apple AirPods (X Generation)” με μια τιμή στα $399.99. H Apple αυτή την στιγμή έχει τα AirPods Pro στα $249 και έτσι σίγουρα αφορά μια νέα συσκευή.

    Η καταχώρηση αφορά 3 διαφορετικά SKU για αυτό το προϊόν δείχνοντας πως αυτό το σετ ακουστικών μάλλον θα έρθει σε 3 διαφορετικά χρώματα.

    Η τιμή $399 δείχνει πως η Apple θα παρουσιάσει κάτι ανώτερο από τα AirPods Pro.

    Πιο πρόσφατα η ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε πως αναμένει από την Apple να φέρει στην αγορά ένα premium σετ ακουστικών το πρώτο μισό του έτους. Έχει αναφέρει πως δεν θα έχουν σχέση με την σειρά Beats της Apple.

    Συνεχίζουμε λοιπόν να έχουμε ενδείξεις λοιπόν για ένα επερχόμενο event τον Μάρτιο από την Apple όπου και αναμένουμε να δούμε νέα iPad Pro μοντέλα καθώς και το φημολογούμενο iPhone 9. Η παρουσίαση ενός σετ ακουστικών σε ένα τέτοιο event έχει επίσης λογική.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles