25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Με επίσημη ανακοίνωση της η Samsung αναβάλει το λανσάρισμα του Galaxy Fold στην αγορά

    Όπως είχε αναφέρει πρώτη η Wall Street Journal σήμερα, η Samsung θα καθυστερούσε το λανσάρισμα του Galaxy Fold στην Αμερικανική αγορά μέχρι κάποια από τα προβλήματα με την οθόνη επιλυθούν.

    Αρχικά η Samsung είχε ανακοινώσει πως το Fold θα γινόταν διαθέσιμο στις 26 Απριλίου αλλά πλέον αυτό είναι παρελθόν. Την ίδια στιγμή είχαμε και την είδηση πως και στην Κίνα θα είχαμε καθυστέρηση στην έλευση των συσκευών αυτών στην αγορά.

    Τελικά η Samsung πριν λίγο προχώρησε στην παρακάτω επίσημη ανακοίνωση για όλες τις αγορές παγκοσμίως:

    “Πρόσφατα παρουσιάσαμε μια εντελώς νέα mobile κατηγορία: Ένα smartphone που χρησιμοποιεί πολλαπλές τεχνολογίες και υλικά ώστε η οθόνη του να είναι ευέλικτη τόσο ώστε να αναδιπλώνει. Μας δίνει κουράγιο ο ενθουσιασμός για το Galaxy Fold.

    Αν και πολλοί reviewers μοιραστήκαν μαζί μας τις μεγάλες δυνατότητες που βλέπουν για αυτή την συσκευή, κάποιοι επίσης μας έδειξαν πως η συσκευή χρειάζεται περισσότερες βελτιώσεις έτσι ώστε να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τον χρήστη.

    Για να αξιολογήσουμε αυτά τα σχόλια και για να κάνουμε περισσότερα εσωτερικά τεστ πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Galaxy Fold. Θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες.

    Πρώτα συμπεράσματα από την αρχική έρευνα που κάναμε για τα προβλήματα στην οθόνη της συσκευής μας έδειξαν πως αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με την επαφή του πάνω και κάτω μέρους του μηχανισμού αναδίπλωσης. Επίσης υπήρχαν περιστατικά που υλικά μικροσκοπικά βρεθήκαν μέσα στις συσκευές και επηρεάσαν την απόδοση της οθόνης.

    Θα λάβουμε μέτρα ώστε να ενισχύσουμε την προστασία της οθόνης. Επίσης θα βελτιώσουμε τις οδηγίες για την χρήση της οθόνης και για την προστασία αυτής που είναι ενσωματωμένη. 

    Δίνουμε μεγάλη αξία στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι καταναλωτές μας και για εμάς αυτοί είναι η πρώτη προτεραιότητα μας. Η Samsung δουλεύει κοντά με τους καταναλωτές και συνεργάτες της έτσι ώστε να πάει την βιομηχανία ακόμη πιο μπροστά. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και την υπομονή τους.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles