23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Flickr καθυστερεί την διαγραφή φωτογραφιών για τους δωρεάν χρήστες μέχρι τον Μάρτιο

    Η Flickr είχε ανακοινώσει πίσω τον Νοέμβριο ότι θα σταματούσε το δωρεάν πακέτο από τα 1TB που είναι μέχρι σήμερα σε μόλις 1000 φωτογραφίες. Αρχικά η εταιρεία είχε αναφέρει πως αυτοί που δεν θα πλήρωναν τα $50 για μεταβούν στο Pro πακέτο θα έβλεπαν τις φωτογραφίες τους στις 5 Φεβρουαρίου, αλλά πλέον δίνει περισσότερο χρόνο.

    Η διαγραφή αυτή των φωτογραφιών λοιπόν και σύμφωνα με το USA Today δέχθηκε παράταση μέχρι και τις 12 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες έχουν ακόμη έναν μήνα για να αποφασίσουν αν θα αναβαθμίσουν στην Pro συνδρομή ή θα κάνουν λήψη όλων των φωτογραφιών τους αφήνοντας μέχρι 1000 στην δωρεάν συνδρομή.

    Από τις 12 Μαρτίου και έπειτα όλες οι φωτογραφίες των χρηστών που ξεπερνούν τις 1000 αυτόματα θα διαγραφούν.

    Σύμφωνα με την σημερινή αναφορά πολλοί χρήστες προσπάθησαν να κάνουν λήψη των φωτογραφιών τους αυτή την εβδομάδα αλλά επειδή ήταν μεγάλος ο αριθμός τους οι servers της Flickr δέχθηκαν σημαντική πίεση.

    “Με βάση τα σχόλια που δεχτήκαμε από τα μέλη μας και με κάποια θέματα που κάποιοι αντιμετώπισαν όταν προσπάθησαν να κάνουν λήψη των φωτογραφιών τους την Δευτέρα αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την διορία αυτή” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Scott Kinzie, vice president of Flickr owner SmugMug.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles