17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου οικονομικού τρίμηνου του 2019 με έσοδα $53.8 δις

    Η Apple σήμερα προχώρησε στην προγραμματισμένη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 3ο οικονομικό τρίμηνο του 2019 παρουσιάζοντας έσοδα ύψους $52.5 δις και καθαρά κέρδη ύψους $10.04 δις.

    Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές η εταιρεία πλέον δεν παρουσιάζει τις πωλήσεις που σημειώνουν ξεχωριστά τα iPhone, iPad και Mac αλλά αντί αυτού παρουσιάζει τα έσοδα αν κατηγορία προϊόντων.

    Ο Tim Cook ανέφερε κατά την ανακοίνωση αυτών των αποτελεσμάτων:

    “Αυτό ήταν το μεγαλύτερο τρίμηνο Ιουνίου στην ιστορία μας οδηγούμενο από τα ρεκόρ κερδών που σημειώσαμε από τις υπηρεσίες μας, την συνεχιζόμενη ανάπτυξη που έχουμε σε πωλήσεις στην wearable κατηγορία, την δυνατή απόδοση από τα iPad και Mac και την σημαντική βελτίωση στις πωλήσεις των iPhone. Τα αποτελέσματα αυτά είναι πολύ αισιόδοξα για όλες τις γεωγραφικές περιοχές και είμαστε πολύ σίγουροι για το άμεσο μέλλον. Το 2019 έχουμε σημαντικά λανσαρίσματα σε όλες τις πλατφόρμες μας, νέες υπηρεσίες και αρκετά νέα προϊόντα που θα παρουσιάσουμε στο πολύ άμεσο μέλλον”

    Στις κατηγορίες λοιπόν της εταιρείας τα έσοδα για τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν

    • $25.99 δις έσοδα στην κατηγορία iPhone
    • $11.46 δις έσοδα στην κατηγορία Services – Υπηρεσίες
    • $5.82 δις έσοδα στην κατηγορία Mac
    • $5.53 δις έσοδα στην κατηγορία Wearables, Home and Accessories
    • $5.02 δις έσοδα στην κατηγορία iPad
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles