23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την tvOS 10 beta 2 στους προγραμματιστές

    tvos-10-apple-tv

    Πέρα από την κυκλοφορία της 2ης beta του iOS 10 για iPhone, iPad και iPod Touch η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη και την 2η beta για το νέο tvOS 10 λογισμικό της για την 4ης γενιάς Apple TV.

    H έκδοση αυτή έχει αριθμό build “14T5284d” και είναι διαθέσιμη για το Apple TV 4 μέσω over-the-air λήψη από τα Settings → System → Software Updates → Update Software.

    Η έκδοση αυτή αφορά τους προγραμματιστές και για να την εγκαταστήσετε θα πρέπει ήδη το Apple TV 4 που έχετε να έχει εγκατεστημένη την πρώτη beta.

    Αρχική μια πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι μια εντελώς νέα διεπαφή για το Apple Music όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

    Screen Shot 2016-07-05 at 21.56.53

    Για ότι νεότερο φέρνει αυτή η 2η beta θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

    H νέα Remote TV εφαρμογή είδε επίσης μια νέα beta σήμερα. Με την νέα αυτή εφαρμογή κάποιος μπορεί να χειριστεί από την iOS συσκευή του το Apple TV 4 και μάλιστα με μεγάλη άνεση μιας και η νέα εφαρμογή έχει ενσωματωμένη την Siri, την υπαγόρευση καθώς και έναν σχεδιασμό που επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί και ως χειριστήριο για παιχνίδια.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles