16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τις iOS και iPadOS 13.5 με το COVID-19 σύστημα ειδοποιήσεων, Face ID βελτιώσεις κ.α

    Η Apple είχε κυκλοφορήσει beta εκδόσεις της iOS 13.5 εδώ και εβδομάδες και τελικά η εταιρεία έκανε διαθέσιμη την έκδοση αυτή στο ευρύ κοινό.

    Η iOS 13.5 και iPadOS 13.5 δεν αποτελούν κάποια μεγάλη αναβάθμιση παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά ξεκίνησαν ως builds με την αρίθμηση 13.4.5. Η Apple αυτόματα πήγε τα build αυτά στην έκδοση 13.5 όταν και ξεκίνησε να ενσωματώνει σε αυτά το νέο πλαίσιο για το σύστημα ειδοποιήσεων ιχνηλάτησης του COVID-19 – μια από κοινού προσπάθεια με την Google.

    Σύμφωνα με τα συνοδευτικά κείμενα αυτών των αναβαθμίσεων διαβάζουμε:

    iPadOS

    Το iPadOS 13.5 επιταχύνει την πρόσβαση στο πεδίο κωδικού σε συσκευές με Face ID όταν φοράτε μάσκα προσώπου, και περιλαμβάνει μια επιλογή ελέγχου της αυτόματης ανάδειξης πλακιδίων βίντεο σε ομαδικές κλήσεις FaceTime. Η παρούσα ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης επιδιορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις.

    iOS

    Το iOS 13.5 επιταχύνει την πρόσβαση στο πεδίο κωδικού σε συσκευές με Face ID όταν φοράτε μάσκα προσώπου, περιλαμβάνει το API γνωστοποίησης έκθεσης για υποστήριξη εφαρμογών ιχνηλάτησης επαφών COVID-19 από δημόσιες υγειονομικές αρχές, καθώς και μια επιλογή ελέγχου της αυτόματης ανάδειξης πλακιδίων βίντεο σε ομαδικές κλήσεις FaceTime. Η παρούσα ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης επιδιορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles