18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Εικόνα που διέρρευσε υποτιθέμενα δείχνει τον iPhone 12 σχεδιασμό με μικρότερο notch και iOS 14 home screen widgets

    Ως συνέχεια του πως μπορεί να μοιάζει η διάταξη της κάμερας του επερχόμενου iPhone 12 από τον ίδιο Twitter λογαριασμό έχουμε μια νέα εικόνα που υποτιθέμενα δείχνει την πρόσοψη της επερχόμενης συσκευής.

    Αυτό που φαίνεται από αυτή την εικόνα αρχικά είναι πως έχουμε ένα notch μικρότερο από το αντίστοιχο που συναντούμε στην iPhone 11 σειρά. Το σχέδιο δείχνει και μια παρουσίαση της κεντρική οθόνης και μοιάζει σαν να είναι εικόνα από κάποιο εγχειρίδιο χρήσης κάπου. Κανείς δεν μπορεί να πει αυτή την στιγμή αν πρόκειται για έγκυρη εικόνα.

    Με μια γρήγορη ματιά το notch μοιάζει να είναι κατά 1/3 μικρότερο. Υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Apple να αλλάζει τον σχεδιασμό του notch φέτος αλλά δεν περιμένουμε κάποια δραματική αλλαγή όπως την Apple για παράδειγμα να το αφαιρεί τελείως.

    Η αλλαγή στον σχεδιασμό φέτος αφορά περισσότερο το σασί. Το επερχόμενα iPhones πιστεύεται πως θα έχουν μια γραμμή παρόμοια με του iPhone 5 με ευθείες πλευρές και πιο χαρακτηριστικές γωνίες αφήνοντας στην άκρη τον βιομηχανικό σχεδιασμό με καμπύλες που εισήγαγε για πρώτη φορά το iPhone 6.

    Αυτό που επίσης έχει ενδιαφέρον σε αυτή την φωτογραφία είναι η εμφάνιση της κεντρικής οθόνης. Βλέπουμε λοιπόν μια μίξη από τετράγωνα εικονίδια εφαρμογών σε διαφορετικά μεγέθη.

    Με βάση τον πηγαίο κώδικα της iOS 14 έκδοσης είχαμε μια πρώτη επιβεβαίωση πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια υποστήριξη widgets για την κεντρική οθόνη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles