14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Εικονίδιο της iOS 14 παρουσιάζει για πρώτη φορά τα high-end, over-ear ακουστικά της Apple με τα AirPods χαρακτηριστικά

    Πριν δύο χρόνια ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε προβλέψει πως η Apple θα παρουσιάσει ένα high end σετ ακουστικά σχεδιασμού over-ear και με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά των AirPods.

    Σήμερα έχουμε την πρώτη απεικόνιση του σχεδιασμού τους πριν ανακοινωθούν επίσημα από την Apple. Το 9to5Mac ανακάλυψε δύο εικονίδια που παρουσιάζουν μια σκουρόχρωμα και μια ανοιχτόχρωμη εκδοχή των ακουστικών αυτών στον πηγαίο κώδικα της iOS 14.

    Περιμένουμε λοιπόν από την Apple να παρουσιάσει 2 εκδόσεις με βάση το χρώμα αυτών των νέων over-ear ακουστικών και μάλλον θα είναι ένα μοντέλα black ή space gray και ένα λευκό.

    Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά τους αναμένουμε πως τα over-ear αυτά ακουστικά θα φέρουν λειτουργίες παρόμοιες με αυτών των AirPods και δεν θα ακολουθήσουν την πορεία των Beats. Για παράδειγμα αναμένουμε να σταματάνε αυτόματα την αναπαραγωγή όταν ο χρήστης τα αφαιρέσει και να συνεχίζουν όταν ο χρήστης τα επανατοποθετήσει στο κεφάλι του.

    Αναμένουμε επιπλέον το ίδιο chip, παρόμοια ακύρωση θορύβου αλλά και το Transparency mode των AirPods pro.

    Το πως θα γίνεται η φόρτιση τους αυτό παραμένει ακόμη ένα μυστήριο. Τα AirPods βασίζονται στην θήκη φόρτισης τους που έχει με την σειρά της μια ενσωματωμένη μπαταρία αλλά για παράδειγμα τα Beats Solo Pro μπορούν να φορτιστούν απευθείας μέσω της lightning θύρας. Μια ασύρματη φυσικά φόρτιση αυτού του νέου over-ear σετ ακουστικών θα ήταν μια ιδανική λύση.

    Η παραγωγή τους αρχικά φημολογούνταν για το 2018 αλλά θέματα με τον σχεδιασμό τους πήγαν τα πλάνα αυτά παραπίσω.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles