21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Είναι αυτό το φημολογούμενο 16-ιντσών MacBook Pro; Η νέα beta του macOS περιέχει ένα νέο εικονίδιο

    Οι φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε ένα ανασχεδιασμένο 16 ιντσών MacBook Pro με ένα κατά πολύ καλύτερο πληκτρολόγιο αλλά ίσως τελικά να μην είναι η σχεδιαστική ανανέωση που θα περίμεναν ίσως πολύ. Ένα νέο εικονίδιο έκανε την εμφάνιση του στο macOS 10.15.1 beta 1 την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό παραμένει και στην νεότερη beta 2. Ίσως λοιπόν έτσι να έχουμε ένα μικρό preview για τι να περιμένουμε…..

    Πρώτα εμφανίστηκε στο MacGeneration, με το εικονίδιο αυτό να αφορά μια γενική ρύθμιση για την οθόνη.

    Με μια πρώτη ματιά το MacBook Pro που εμφανίζεται σε αυτό το εικονίδιο δεν είναι δραματικά διαφορετικό από την τωρινή σειρά των MacBook Pro που έχουμε στην αγορά – τουλάχιστον σε ότι μπορούμε να διακρίνουμε από αυτή την εικόνα. Τα μαύρα πλαίσιο γύρο από την οθόνη φαίνεται να είναι μόνο πιο λεπτά σε σύγκριση με τα τωρινά 13.3 και 15.4 ιντσών MacBook Pro μοντέλα.

    Αυτό βέβαια που δεν μπορεί να υπολογίσει κάποιος απλά από το εικονίδιο είναι τις διαστάσεις της οθόνης, τις θύρες που θα έχει διαθέσιμες και άλλα hardware χαρακτηριστικά. Το εικονίδιο που βρίσκεται μέσα στον πηγαίο κώδικα των beta αυτών έρχεται σε δύο χρωματισμούς αυτούς των silver και space gray.

    Αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω η εικόνα φαίνεται να παρουσιάζει μια μεγαλύτερη έκδοση ενός MacBook Pro με λεπτότερα πλαίσια αλλά σχεδόν ίδια σχεδιαστική υπογραφή με αυτή που υιοθέτησε η Apple από το 2016 και έπειτα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles