11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Είμαστε πιο κοντά στο λανσάρισμα ενός νέου Apple TV 4K βάση στον πηγαίο κώδικα της tvOS 13.4 beta

    Χθες η Apple έδωσε σε κυκλοφορία τις πρώτες beta των επερχόμενων αναβαθμίσεων των λογισμικών της και πιο συγκεκριμένα τις beta των iOS 13.4, iPadOS 13.4, macOS 10.15.4, tvOS 13.4, και watchOS 6.2.

    Στον πηγαίο κώδικα της tvOS 13.4 υπάρχουν λοιπόν αναφορές για ένα νέο Apple TV.

    O κώδικας αποκαλύπτει μια συσκευή με την κωδική ονομασία “T1125” – Η κωδική ονομασία του τωρινού Apple TV 4K είναι “J105a” και του HD μοντέλου “J42d”. Το γράμμα T σε αυτή την κωδική ονομασία σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που υπάρχει εσωτερικά της Apple και άρα κάποια πρωτότυπη νέα συσκευή που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η κατασκευή της.

    Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια θα είναι τα νέα χαρακτηριστικά αυτού του νέου Apple TV αλλά με βάση των πηγαίο κώδικα αυτό το μοντέλο έχει μια ARM64e αρχιτεκτονική την ίδια δηλαδή που χρησιμοποιούν οι A12 και A13 επεξεργαστές της Apple. Η τωρινή γενιά των Apple TV έχουν τον A10 Fusion επεξεργαστή. H μέγιστη ανάλυση που θα υποστηρίζει παραμένει η 4K με HDR υποστήριξη.

    Ένα νέο Apple TV με έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή θα βελτίωνε σημαντικά τις αποδόσεις του στην διαχείριση των παιχνιδιών του Apple Arcade για παράδειγμα.

    Πέρυσι είχαμε πολλές φήμες για την έλευση ενός νέου Apple TV που ανέφεραν πως θα ενσωμάτωνε ένα A12 επεξεργαστή και μια HDMI 2.1 θύρα. Ίσως φέτος να είμαστε πιο κοντά από ποτέ για αυτό καθώς η Apple έχει κατά καιρούς κάνει event την άνοιξη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles