20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δωρεάν παγκοσμίως η πρόσβαση στο Premium περιεχόμενο του Pornhub | Δωρίζει €50.000 σε οργανισμούς στην Ευρώπη για την καταπολέμηση του Covid-19

    Η δημοφιλέστατη πορνογραφική ιστοσελίδα Pornhub προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών με σκοπό να ανακουφίσει τον κόσμο στο βαθμό που μπορεί λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού.

    Πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει ότι παρέχει εντελώς δωρεάν το Premium περιεχόμενο για τους επισκέπτες από Ιταλία και Ισπανία, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν στην απόφαση να προσφέρουν το ίδιο προνόμιο σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως για τον επόμενο μήνα.

    “Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να “βάλουμε ένα χεράκι” για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους. Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη.”

    H εταιρεία επίσης δωρίζει συνολικά 50.000 χειρουργικές μάσκες σε οργανισμούς στις ΗΠΑ και €50.000 σε οργανισμούς στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στο έργο της καταπολέμησης της πανδημίας και σε αυτό το μέτωπο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles