20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε ένα iPhone XI concept που είναι πολύ φουτουριστικό για να γίνει πραγματικότητα

    H παρουσίαση των επερχόμενων iPhone 11 είναι 2 μήνες μακριά και αν ήδη γνωρίζουμε αρκετά στοιχεία για τον σχεδιασμό τους αυτό δεν εμποδίζει κάποιους σχεδιαστές να μας παρουσιάζουν πως φαντάζονται την επερχόμενη συσκευή της Apple.

    Εμπρόσθιες οθόνες χωρίς το notch έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο Android. Το φετινό iPhone αναμένεται να έχει notch με τον σχεδιαστή Bassam Nasser να φαντάζεται πως θα έμοιαζε μια iPhone ναυαρχίδα αν ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

    Το πολύ όμορφο concept του πέρα από την αφαίρεση του notch φέρνει και μια οριζόντια διάταξη για τους φακούς της κάμερας στο πίσω μέρος.

    Όπως έχουμε αναφέρει όμως τα 2019 iPhones κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα θα μοιάζουν σαν τους τους προκατόχους τους. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει 3 νέα μοντέλα ενώ μια από τις μεγαλύτερες σχεδιαστικές αλλαγές που θα έχουμε φέτος θα είναι το τριπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος που θα παρουσιαστεί σε ένα τετράγωνο πλαίσιο.

    Στα άλλα χαρακτηριστικά αναμένουμε ενσωμάτωση του A13 επεξεργαστή, καλύτερη αυτονομία, αντίστροφη ασύρματη φόρτιση και άλλα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles