19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Βετεράνος manager λογισμικού της Apple εντάσσεται στην AR ομάδα για να ενισχύσει τις προσπάθειες του headset project

    H Apple φέρεται να μετέφερε ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του λογισμικού τους στην ομάδα της επαυξημένης πραγματικότητας. Όπως αναφέρει το the Information, η Kim Vorrath ηγήθηκε της διαχείρισης της ομάδας λογισμικού της Apple για 15 χρόνια. Πλέον όμως μεταφέρεται στην AR ομάδα της εταιρείας.

    Η Vorrath λοιπόν προστίθεται στην ομάδα επαυξημένης πραγματικότητας που το τιμόνι της έχει ο Mike Rockwell, VP για το AR και VR της Apple. Ο Rockwell δίνει αναφορά απευθείας στον Dan Riccio, αντιπρόεδρο της Apple στο hardware engineering.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Vorrath δεν είναι τόσο γνωστή στον έξω κόσμο όσο άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple αλλά ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός στην Apple. Αρχικά έδινε αναφορές απευθείας στον Graig Federighi και οι ευθύνες της είχαν να κάνουν με το να διατηρεί τις ομάδες λογισμικού της Apple εντός προγράμματος και με τα σωστά τεστ για την διαχείριση bugs στο λογισμικό.

    “Σε μια περίοδο με μεγάλη πίεση και πριν το λανσάρισμα του iOS το 2007 η Κα. Vorrath εκνευρίστηκε απίστευτα με ένα μέλος της ομάδας που είχε πάει σπίτι του νωρίτερα. Έτσι χτύπησε με το τόση δύναμη την πόρτα του γραφείου της που έσπασε το πόμολο της πόρτας. Η πόρτα έτσι κλείδωσε και ο Scott Forstall που ήταν ο προϊστάμενος της εκείνη την περίοδο αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα με ένα μπαστούνι του Baseball για να την ελευθερώσει.”

    Αν μη τι άλλο λοιπόν και με βάση τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή προσωπικότητα.

    Πολλές φήμες υπάρχουν πλέον που δείχνουν πως η Apple δουλεύει εντατικά πάνω σε ένα headset επαυξημένης πραγματικότητας το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά το νωρίτερο το 2020.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles