20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Αυτός είναι ο κακομαθημένος σκύλος με τα χρυσά Apple Watch

    Στιγμιότυπο 2015-05-27, 9.11.36 μ.μ.

    H τρέλα πέρα από τα βουνά όπως όλα δείχνουν πολλές φορές πάει και στην Κίνα. Ο γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας αγόρασε όχι ένα αλλά δύο Apple Watch Editions – χρυσά Apple Watch – για τον σκύλο του.

    Ο Wang Jianlin, αυτή την στιγμή έχει μια περιουσία που αγγίζει τα $34 δις και όπως όλα δείχνουν ο 27 χρόνος γιος του έχει πολύ καλό χαρτζιλίκι ακόμη και για τις “ανάγκες” των κατοικίδιων του.

    Τα Apple Watch της φωτογραφίας στοιχίζουν μεταξύ $10,000 και $12,000 ανάλογα με το αν το σκυλί επέλεξε το 38mm ή το 42mm.

    Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου από χθες έχουν συγκεντρώσει πληθώρα αρνητικών σχόλιων όπως:

    “Θα θεωρήσουμε πως αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο περισσότερο γιατί δεν θέλουμε να επιτεθούμε στο σκυλάκι” ή “Ο σκύλος δεν μπορεί να κάνει πολλά αν ο ιδιοκτήτης του είναι μαλάκας”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles