17 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Αρκετοί χρήστες είδαν τα HomePod τους να γίνονται bricked μετά την αναβάθμιση της iOS 13.2 | Μεγάλη προσοχή

    Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 13.2 μαζί με μια νέα έκδοση λογισμικού για το HomePod με νέα χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, handoff και πολλά ακόμη. Δυστυχώς όμως πολύ είναι εκείνοι οι χρήστες που αναφέρουν πως μετά την αναβάθμιση στην 13.2 το HomePod τους σταμάτησε να λειτουργεί!!

    Αυτή την στιγμή γίνεται ένας μικρός χαμός σε RedditTwitter, και σε άλλα site από εκνευρισμένους κατόχους HomePod. Κάποιοι από αυτούς βλέπουν τον άσπρο κύκλο στην κορυφή να γυρίζει ατέρμονα ενώ σε κάποιος εμφανίστηκε ένα κόκκινο φως. Σε κάθε περίπτωση το HomePod σταμάτησε να λειτουργεί ακόμη και οι χρήστες προσπάθησαν να κάνουν factory reset.

    Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και αναμένουμε από την Apple να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση.

    Αν δεν έχετε κάνει αναβάθμιση στο HomePod σας ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ! Αν τώρα αναβαθμίσατε και το HomePod σας δεν λειτουργεί σωστά ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles