20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αναφορά από την Κίνα δείχνει μια τιμολόγηση στα $250 για τα νέα ‘AirPods Pro’ με ένα in-ear σχεδιασμό για ακύρωση θορύβου

    Τον προηγούμενα μήνα στην iOS 13.2 υπήρξαν μια σειρά από εικόνες που παρουσιάζαν ένα νέο σετ ανασχεδιασμένων AirPods με έναν in-ear σχεδιασμό για καλύτερη απομάκρυνση θορύβων. Οι φήμες για μια νέα έκδοση AirPods που θα είναι επίσης αδιάβροχα κυκλοφορούν εδώ και καιρό και όλα δείχνουν πως ίσως είμαστε κοντά στην κυκλοφορία τους.

    Μια Κινεζική αναφορά από το EDN κάνει λόγο πως η Apple θα ονομάσει το νέο σετ ασύρματων ακουστικών της “AirPods Pro” με μια τιμή που θα είναι γύρω στα $250. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε μια αύξηση κατά $50 από τα δεύτερης γενιάς AirPods με την ασύρματη θήκη φόρτισης.

    Αν επαληθευτεί το παραπάνω περιμένουμε πως τα 2ης γενιάς AirPods θα παραμείνουν στην αγορά και το νέο σετ ασύρματων ακουστικών θα προσφερθεί ως μια πιο premium εναλλακτική τους.

    Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως τα νέα AirPods είναι ήδη σε παραγωγή και μπορεί να λανσαριστούν ακόμη και στο τέλος του μήνα έτσι ώστε να είναι σε επάρκεια στην αγορά για την εορταστική περίοδο.

    Ο σχεδιασμός των νέων αυτών “AirPods Pro” είναι αρκετά διαφορετικός ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την θήκη φόρτισης τους.

    Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα τέτοιες πληροφορίες που προέρχονται από την παραγωγή αλυσίδα της Apple δεν σημαίνει πως επαληθεύονται στο 100% και ειδικά σε ότι αφορά τις ονομασίες των προϊόντων αλλά και την τελική τιμή διάθεσης τους στην αγορά.

    Να θυμίσουμε πως τα 2ης γενιάς AirPods κυκλοφορήσαν με ένα απλό δελτίο τύπου από την Apple πίσω τον Μάρτιο. Τα νέα αυτά AirPods σίγουρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη σχεδιαστική αλλαγή και λογικά και νέα χαρακτηριστικά που σημαίνει πως η Apple θα μπορούσε να τα παρουσιάσει και κατά την διάρκεια ενός media event της.

    Ακόμη όμως δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για κάποιο νεότερο event της Apple…..

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles