18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ακόμη μια διασημότητα επαινεί το Samsung Galaxy S6 χρησιμοποιώντας ένα iPhone….

    NickCannon

    Το έχουμε δει να επαναλαμβάνεται πάρα πολλές φορές και πλέον σίγουρα αν και προκαλεί γέλιο δεν προκαλεί εντύπωση. Ο Nick Cannon λοιπόν από τον επίσημο του λογαριασμό επαίνεσε το Samsung Galaxy S6 το οποίο η T-Mobile του απέστειλε.

    Ως εδώ όλα καλά θα πει κάποιος αλλά υπάρχει και το παρατράγουδο της υπόθεσης….

    Το tweet του απεστάλη από ένα iPhone που μάλλον είναι η βασική συσκευή του καλλιτέχνη – παραγωγού.

    Ακόμη μια φορά λοιπόν όπως έγινε και στο παρελθόν με τους David Ferrer και Alicia Keys αλλά και πολλούς ακόμη το παρακάτω screenshot κάνει το γύρω του διαδικτύου και μόνο καλό μάρκετινγκ δεν κάνει στην Samsung.

    IMG_0234

    Έτσι λοιπόν καλό είναι αν κάποιος σας δώσει ένα ακριβό smartphone δωρεάν και σας ζητήσει να το προωθήσετε να το κάνετε αυτό μέσω tweeter από την ίδια την συσκευή που σας έδωσαν και όχι από αυτή που χρησιμοποιείτε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles