12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Αδιάβροχα AirPods 3 αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στον χρόνο;

    Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα 3ης γενιάς AirPods με χαρακτηριστικό αδιαβροχοποίησης μέσα στο 2019 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αναλυτής Daniel Ives. Να υπενθυμίσουμε πως τα AirPods πρώτης και δεύτερης γενιάς που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι συμβατά με κάποιο IP πρωτόκολλο που να επικυρώνει την αντίσταση τους στο υγρό στοιχείο και στην σκόνη – παρά το γεγονός πως τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά σε τέτοιες συνθήκες.

    Ο αναλυτής πιστεύει πως αυτά τα 3ης γενιάς AirPods θα κυκλοφορήσουν κοντά στην εορταστική περίοδο και θα έχουν ίσως και κάποιες βελτιώσεις ακόμη και στον σχεδιασμό τους. Τα AirPods έχουν διατηρήσει τον αρχικό σχεδιασμό από τα πρώτης γενιάς που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πίσω τον Δεκέμβριο του 2016.

    Οι προβλέψεις αυτές έρχονται να συμπληρώσουν μια σειρά από αντίστοιχες φήμες για ένα νέο AirPods σετ ακουστικών που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του χρόνου.

    Ο Mark Gurman του Bloomberg ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τα πλάνα της Apple για τα AirPods. Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέφερε πως η Apple δούλευε σε νέα AirPods με Hey Siri υποστήριξη που τελικά η εταιρεία τα έφερε στην αγορά τον Μάρτιο του 2019. Τον Ιούνιο του 2018 ανέφερε πως η Apple δούλευε σε ακόμη ένα μοντέλο AirPods με χαρακτηριστικά αδιαβροχοποίησης και ακύρωσης εξωτερικών θορύβων.

    Ο επίσης αξιόπιστος αναλυτής για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε πως δύο νέα AirPods μοντέλα θα μπουν σε μαζική παραγωγή μεταξύ του τέταρτου τρίμηνου του 2019 και του πρώτο τρίμηνου του 2020 με το ένα από αυτά τα μοντέλα να έχουν έναν νέο σχεδιασμό αλλά και υψηλότερη τιμή.

    Τέλος και το DigiTimes αναμένει πως ένα τρίτης γενιάς AirPods σετ ασύρματων ακουστικών με χαρακτηριστικό ακύρωσης θορύβων θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles