14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ίσως να δούμε σήμερα την έλευση της 8.4 GM και της iOS 9 beta 2;

    iOS-9-stage_0

    Μια νέα αναφορά του BGR, ισχυρίζεται ότι αργότερα σήμερα η Apple θα κάνει διαθέσιμες τις εκδόσεις iOS 8.4 GM & 9 beta 2.Η αναφορά λέει ότι μπορεί να καθυστερήσει ακόμη μια εβδομάδα η επόμενη beta του iOS 9 αν και το διάστημα των 2 εβδομάδων είναι το στάνταρ που ακολουθεί η εταιρεία ανάμεσα σε beta εκδόσεις αν και στο παρελθόν είχαν υπάρξει και κάποιες εξαιρέσεις.

    Το BGR είναι γνωστό για τις προσπάθειες που κάνει στο να προβλέψει τον χρόνο που γίνονται διαθέσιμες οι νέες εκδόσεις – πολλές φορές ανεπιτυχώς- και παρόλο που έχει κάποια βάση η λογική του μιας και είμαστε 2 εβδομάδες μετά το WWDC, μην το δέσετε σχοινί – κορδόνι.

    Το σίγουρο είναι ότι στις 30 του μήνα η 8.4 θα γίνει διαθέσιμη μιας και είναι απαραίτητη για την έλευση της νέα μουσικής υπηρεσίας της Apple που θα λανσαριστεί σε 100. Όσο για το iOS 9 που φέρνει ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών που σας έχουμε ήδη αναλύσει, όσοι από εσάς δεν έχετε έναν ενεργό developer account θα πρέπει να κάνετε υπομονή ως τον Σεπτέμβρη που θα γίνει διαθέσιμη σε όλους μαζί με το νέο iPhone.

    Υπομονή λοιπόν και συντονισμένοι εδώ για ότι νεότερο….

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles