15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του αφηγηματικού σύμπαντος του Star Wars επιστρέφει

    Ο Μπόμπα Φετ, ο κυνηγός επικηρυγμένων που γνωρίσαμε στο «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» (1980) αποτελεί ένα από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των θαυμαστών Star Wars. Η ιδιαίτερη στολή, το cool σκάφος, το μυστηριώδες παρελθόν, τον έκαναν άμεσα δημοφιλή στο fanbase της σειράς ενώ το 2002 ο Τζορτζ Λούκας στην «Επίθεση των Κλώνων» έδωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την προέλευση του χαρακτήρα και την «εμπλοκή» του στους Κλώνους της Αυτοκρατορίας.

    Πολλά χρόνια αιωρούταν η φήμη πως η Lucasfilm θα αφιέρωνε ολόκληρη ταινία προς τιμήν του, αλλά τελικά η υπερ-επιτυχία του «The Mandalorian» (τελικά αυτό ήταν το hit του Star Wars για το 2019 και όχι το προσδοκώμενο «Skywalker Η Άνοδος») φαίνεται πως θα «αγκαλιάσει» την παραπάνω ιδέα. Κάτι που δεν φαίνεται τόσο περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς πως η πανοπλία του Mandalorian αποτελεί ευθεία αναφορά στο κοστούμι του Μπόμπα Φετ και στο πεμπτο επεισόδιο «The Gunslinger» υπήρχε ένα μικρό teasing της επιστροφής. Αυτό που μένει να δούμε είναι το πως θα επιστρέψει ο χαρακτήρας από τη στιγμή που είχε (φαινομενικά) πεθάνει στον λάκο του Σάρλακ του Τατουίν στην «Επιστροφή των Τζεντάι» (1983).

    Ο Ταμουέρα Γουίλσον (εξαιρετικός στο «Once Were Warriors» του Λι Ταμαχόρι), ο οποίος είχε υποδυθεί τον πατέρα του Μπόμπα, Τζάνγκο Φετ, στην «Επίθεση των Κλώνων» θα επιστρέψει ως «γιος», μία λογική, απαραίτητη για το continuity (και εκτιμητέα) κίνηση του κάστινγκ αφού ο Μπόμπα Φετ ήταν κλώνος του.

    Η δεύτερη σεζόν «The Mandalorian», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη της χρονιάς και αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για τους θιασώτες των Star Wars με Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, Πέιτον Ριντ να αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία μερικών επεισοδίων και την προσθήκη της Ροζάριο Ντόσον στο καστ ως Τζεντάι, Ασόκα Τάνο, να «ζωντανεύει» για πρώτη φορά τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς κινουμένων σχεδίων The Clone Wars.

    Πηγή

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles