14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμη: Το 14-ιντσών MacBook Pro θα λανσαριστεί μέσα στο 2021

    Υπάρχουν αρκετές φήμες για την έλευση ενός 14.1 ιντσών MacBook Pro και πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πως θα το βλέπαμε φέτος την Άνοιξη μιας και η αναβάθμιση του 13 ιντσών μοντέλου ήταν επικείμενη όπως και τελικά αποδείχθηκε. Το νέο 2020 MacBook Pro όμως ήρθε και δεν έφερε καμία μεγαλύτερη οθόνη ούτε κάποια αλλαγή στην σχεδίαση του.

    Ένας γνωστός leaker στο Twitter πιστεύει πως το 14 ιντσών μοντέλο θα κάνει την εμφάνιση του αλλά του χρόνου τελικά.

    Ο @L0vetodream λογαριασμός έχει δώσει πολλές διαρροές τον τελευταίο καιρό. Έχοντας σωστά προβλέψει τα iPad Pro, Magic Keyboard και iPhone SE λανσαρίσματα της Apple θεωρείται αν μη τι άλλο αξιόπιστος. Όπως σας είχαμε αναφέρει μάλιστα είχε υποδείξει και μια σειρά από νέα προϊόντα που περιλαμάουν από gaming χειριστήρια μέχρι iPads με Touch ID και μηδαμινά πλαίσια.

    Αν και η Apple δεν αντικατέστησε το 13 ιντσών με ένα 14 ιντσών MacBook Pro είδαμε την εταιρεία να αντικαθιστά το 15 ιντσών με ένα 16 ιντσών MacBook Pro και έτσι όλοι πιστεύουμε πως και η άλλη αλλαγή δεν θα αργήσει. Υπάρχουν κάποιες εικασίες πως το 14 ιντσών μοντέλο θα δωθεί από την Apple αργότερα μέσα στο 2020 ίσως με μια 14 ιντσών mini-LED οθόνη.

    Η αλήθεια είναι πως το νέο 13 ιντσών MacBook Pro δεν έχει τις καινοτομίες εκείνες που έφερε το 16 ιντσών μοντέλο πέρα από το Magic πληκτρολόγιο που ενσωματώνει. Φαίνεται σαν να ήθελε η Apple την απομάκρυνση των butterfly πληκτρολογίων από την Mac σειρά το γρηγορότερο δυνατό και ήταν κάτι που το είχε πρωταρχικό στόχο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles