20.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Άντρας αντιμετωπίζει αλιγάτορα για να σώσει το iPhone του [Video]

    Screen-Shot-2016-07-07-at-14.20.24-780x605

    Έχουμε διαβάσει για ανθρώπους που πούλησαν τα όργανα τους έτσι ώστε να αγοράσουν ένα iPhone αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχαμε κάποιον που θα τα έβαζε με έναν αλιγάτορα.

    Αυτή η περίεργη κατάσταση έλαβε χώρα στην Florida της Αμερικής όταν ο 24 χρονών Anthony Larrimore έριξε το iPhone του ενώ έκανε λήψεις φωτογραφιών ενός αλιγάτορα στο Fort Myers.

    Το μεγάλο θέμα ήταν ότι το εν λόγω iPhone είχε φωτογραφίες του 10 μηνών γιου του Larrimore.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο νέος άντρας αποφάσισε να κάνει livestream στο Facebook αλλά κατά την διάρκεια της λήψης του αλιγάτορα το iPhone του γλίστρησε από τα χέρια και έπεσε στο νερό.

    Παρά τις προσπάθειες να το πάρει πίσω με ένα ξύλο ο αλιγάτορας αγρίεψε και δεν έφευγε από την περιοχή.

    Ευτυχώς μετά από κάποια ώρα το άγριο ζώο απομακρύνθηκε λίγο και έτσι ο Larrimore δεν δίστασε να βάλει το χέρι του και να πάρει το iPhone του με τις πολύτιμες για αυτών φωτογραφίες του μικρού του γιου.

    Για την ιστορία το iPhone δεν λειτουργούσε και δεν άναβε η οθόνη του μετά την πτώση που είχε….

    https://www.youtube.com/watch?v=SRqrDCa7BbM

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles