Τα νεότερα καλούπια του 2019 iPhone που διέρρευσαν δείχνουν εκ νέου τετράγωνο σχεδιασμό

0
1109

Καθώς η Apple ετοιμάζει την παραγωγική της αλυσίδα για την έλευση των νεότερων iPhone μοντέλων για το Φθινόπωρο οι διαρροές συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό. Η τελευταία εικόνα κοινοποιήθηκε από τον Mark Gurman μέσω του Twitter λογαριασμού του.

Η φωτογραφία αυτή επιβεβαιώνει τα renders που είχαμε δει από το Onleaks και που έδειχνε πως και τα 3 νέα μοντέλα iPhone φέτος θα έχουν ένα τετράγωνο σχεδιασμό στο εξόγκωμα της κάμερας στο πίσω μέρος συμπεριλαμβανομένου και του iPhone XR που αντί όμως για 3 φακούς θα έρθει με 2.

Τα καλούπια αυτά χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές θηκών για να κάνουν τεστ συμβατότητας για τις επερχόμενες θήκες των νέων μοντέλων και συνήθως βασίζονται σε σχεδιαγράμματα που έχουν διαρρεύσει από εργοστάσια της Foxconn όπου συναρμολογούνται τα νέα iPhones.

Μπορεί να μην δείχνουν κάθε λεπτομέρεια στον σχεδιασμό της συσκευής αλλά συνήθως έρχονται με τις σωστές διαστάσεις καθώς και με τα σωστά σημεία στα ανοίγματα για το ηχείο, τις κάμερες κλπ.

Οι διαρροές για το iPhone 11 δημιουργούν μέχρι στιγμής αρκετές απορίες μιας και το νέο εξόγκωμα της κάμερας είναι τόσο μεγάλο που κυριαρχεί στο πίσω μέρος της συσκευής. Πιο συγκεκριμένα η διάταξη των φακών σε αυτό τον τετράγωνο σχεδιασμό είναι τριγωνικός και αν μη τι άλλο όχι τόσο καλαίσθητος.

Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι και το 2019 iPhone XR και παρά το γεγονός ότι έχει 2 φακούς κάμερας και αυτό υιοθετηθεί τον ίδιο τετράγωνο σχεδιασμό.