16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι συνδρομητές της Spotify υπηρεσίας είναι οι διπλάσιοι από αυτούς της Apple Music υπηρεσίας


    Οι συνδρομητές του Spotify σημειώσαν μια αύξηση ετήσια κατά 29% στο τελευταίο τρίμηνο του 2019, όπως αναφέρει η εταιρεία. Πλέον η επί πληρωμή συνδρομητές αγγίζουν τους 124 εκατομμύρια σε σύγκριση με το Apple Music που μετράει αυτή την περίοδο 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

    Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα διάφορα promotion ως προς την τιμή της υπηρεσίας αλλά ένας άλλος σημαντικός παράγοντας ακούει στο όνομα podcasts.

    To Reuters αναφέρει πως κάποιο συνδρομητές δεν πληρώνουν κάποιο ποσό χάρη σε διάφορα promos που υπάρχουν για αυτή την υπηρεσία.

    “H Spotify έτρεξε μια σειρά από promoting καμπάνιες αυτό το τρίμηνο μέσα σε αυτές και το “3 μήνες σε εμάς” για νέους χρήστες όπως και μια πολύ καλή προσφορά για τους καταναλωτές για αυτούς που επέστρεψαν στην υπηρεσία.”

    Τα podcasts όμως είναι ένα από τα μυστικά της εταιρείας για αυτή την επιτυχία.

    Την ίδια στιγμή η Apple είναι η κυρίαρχη δύναμη στα podcasts αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πλάνα για κερδοφορία από αυτό το μέσο.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles