13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες του iPhone 7 Plus διέρρευσαν – Τι νέο διακρίνουμε

    iPhone-7-Plus-dummy-NowhereElse-004

    Η θύρα 3.5 mm ίσως να μην είναι το μοναδικό βιομηχανικό στάνταρ που η Apple θα αφαιρέσει από τα επερχόμενα iPhone μοντέλα της.

    Μια νέα διαρροή σήμερα, με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες μάλιστα, δείχνει το 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus να μην έχει ούτε το κουμπί σίγασης στο πλαϊνό του μέρος.

    Οι φωτογραφίες έγιναν αρχικά διαθέσιμες στο γνωστό Γαλλικό blog NowhereElse.

    Σύμφωνα με το blog οι φωτογραφίες προήλθαν από έγκυρες πηγές στην Κίνα. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρατηρούμε ακόμη την ύπαρξη ενός Smart Connector στο πίσω μέρος της συσκευής κάτι που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως πέρα από το σύστημα διπλών φακών το iPhone 7 Plus θα έχει μάλλον και άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το iPhone 7 μοντέλο.

    Η Smart αυτή συνδεσμολογία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ένωση της συσκευής με μια σειρά περιφερειακών συσκευών και αξεσουάρ και ίσως ακόμη να έχουμε και την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για το εν λόγω μοντέλο.

    Οι dummy επίσης θήκες του iPhone 7 Plus για ακόμη μια φορά μας παρουσιάζουν το διπλό σύστημα φακών ενώ μια φωτογραφία μοιάζει να είναι για το 4.7 ιντσών μοντέλων.

    iPhone-7-dummy-NowhereElse-003

    Παρατηρούμε επίσης την έλλειψη γραμμάτων στο πίσω μέρος, το λεγόμενο branding, κάτι που είναι φυσιολογικό για εξαρτήματα τα οποία δεν έχουν βγει ακόμη μαζικά στην παραγωγή.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles