Η Apple προχώρησε στην πρόσληψη πρώην υψηλόβαθμου υπαλλήλου της Warner Music έτσι ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό της Apple Music ομάδας. Όπως αναφέρει το Reuters, ο Jeff Bronikowski θα ηγηθεί της παγκόσμιας στρατηγικής της Apple για την Apple Music υπηρεσία.

Ο ίδιος έκανε αυτή την ανακοίνωση χθες μέσω του λογαριασμού του στο LinkeIn αναφέροντας πως με χαρά πλέον θα δουλεύει με την Apple Music ομάδα.

Super excited to start my new role at Apple today, Global Head of Strategic Music Initiatives. I’m looking forward to working with Apple Music’s amazing team of old friends as well as the new ones to be made.

Όπως έχουμε αναφέρει η Apple Music υπηρεσία συνεχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και ανταγωνισμό από την Spotify με την δεύτερη να συνεχίζει να μεγαλώνει το πρωτότυπο περιεχόμενο της αλλά και τα podcasts. Η Apple έχει αυτή την στιγμή πάνω από 60 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές ενώ το Spotify είναι κοντά στους 125 εκατομμύρια.

Στο τιμόνι της Apple Music υπηρεσίας αυτή την στιγμή βρίσκεται ο Peter Stern που είναι το δεξί χέρι του Eddy Cue ο οποίος φυσικά είναι υπεύθυνος και για όλες τις Υπηρεσίες της Apple.