17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το YouTube TV αποχωρεί από το συνδρομητικό μοντέλο του App Store

    Το YouTube TV θα είναι η νεότερη συνδρομητική υπηρεσία που φεύγει από το μοντέλο in-app αγορών της Apple. Σύμφωνα με το CNET τον Μαρτίο το YouTube TV δεν θα υποστηρίζει την πληρωμή συνδρομής μέσω της Apple.

    Πιο συγκεκριμένα το YouTube αναφέρει πως οι συνδρομητές που πληρώνουν το YouTube TV μέσω in app στο App Store θα δουν τους λογαριασμούς τους αυτόματα να ακυρώνονται αν δεν αλλάξουν τρόπο πληρωμής μέχρι τις 13 Μαρτίου.

    Σε επίσημη ανακοίνωση το YouTube τονίζει πως η Apple συνεχίζει να είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης αλλά δεν αναφέρει τους λόγους για την παραπάνω απόφαση.

    Η υπηρεσία YouTube TV είναι η νεότερη συνδρομητική υπηρεσία που αποχωρεί από το συνδρομητικό μοντέλο της Apple στο App Store. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η Netflix τον περασμένο χρόνο αλλά μόνο για τους νέους συνδρομητές.

    Η Apple χρεώνει ένα κόστος 30% για τον πρώτο χρόνο συνδρομής στις υπηρεσίες αυτές και κατόπιν τον δεύτερο χρόνο αυτό το ποσοστό πέφτει στο 15%.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles