Το TheVerge δημοσίευσε -σε αποκλειστικότητα- την πρώτη επίσημη φωτογραφία του OnePlus 6 που έχει, και παρατηρούμε για ακόμη μια φορά κάτι που δεν μας κάνει πλέον ιδιαίτερη έκπληξη. Η νέα ναυαρχίδα της OnePlus έχει και αυτή πλέον ένα …notch.

Ο συνιδρυτής της OnePlus μάλιστα τονίζει πως οι χρήστες θα πρέπει να μάθουν να αγαπούν πλέον αυτή την εγκοπή στην οθόνη των συσκευών τους – το notch.

“Η OnePlus, όπως και κάθε άλλος κατασκευαστής που επιλέγει να ακολουθήσει αυτή τη σχεδίαση, τη βλέπει σαν να προσθέτει περισσότερη οθόνη. Αυτό που κάνει, ουσιαστικά, είναι ότι μετακινεί ολόκληρη τη γραμμή ειδοποιήσεων επάνω, δίνοντας στους χρήστες περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη τους”.

Ο σχεδιασμός του iPhone X λοιπόν οδηγεί τις εξελίξεις για ακόμη μια φορά και αυτό είναι κάτι που εν μέρη το παραδέχεται και ο συνιδρυτής της OnePlus.

“Αν δεν υπήρχε το iPhone X ίσως να μην είχαμε υιοθετήσει αυτό τον σχεδιασμό τόσο γρήγορα…..”

Στο κομμάτι του λογισμικού, η OnePlus και το team της αναφέρει ότι έχουν δοκιμάσει τις κορυφαίες 1.000 εφαρμογές του Play Store για να δουν αν χρειάζονται κάτι για να είναι συμβατές με το notch.