Κυριακή σήμερα και ο Δημήτρης είναι εδώ να σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα, φήμες και όχι μόνο για την Apple την εβδομάδα που μας πέρασε.
Στο σημερινό επεισόδιο ο Δημήτρης ξεκινάει σχολιάζοντας την νέα Lisa της Apple που δεν είναι άλλη από το Apple Vision Pro. Η Apple παρέδωσε hardware του μέλλοντος σε μια αγορά του παρόντος.Και πολλές φορές, αυτό είναι εξίσου δύσκολο με το να αποτύχεις τεχνολογικά. Αν τελικά το Vision Pro εξελιχθεί στο θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστούν τα Apple Glasses της επόμενης δεκαετίας, τότε η σημερινή αβεβαιότητα θα μοιάζει απλώς με το αναγκαίο στάδιο μιας πολύ μεγαλύτερης μετάβασης.

Εν συνεχεία μιλάμε για την νέα Utra σειρά της Apple. Η Apple φαίνεται να προετοιμάζει μια νέα εποχή όπου το Ultra θα αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στο οικοσύστημά της. Από το foldable iPhone και τα επόμενα Apple Watch μέχρι τα MacBook και iPad νέας γενιάς, η εταιρεία δείχνει έτοιμη να επαναπροσδιορίσει το premium technology landscape.
Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης σχολιάζει και τα νεότερα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Apple την εβδομάδα που μας πέρασε και τι μάθαμε κατά τις ανακοινώσεις αυτές.
Αυτά και ακόμη περισσότερα στο σημερινό μας επεισόδιο που έχει αρκετή τροφή για σκέψη αλλά και για προβληματισμό για ακόμη μια φορά.
Θα βρείτε λοιπόν το νέο μας επεισόδιο μεταξύ άλλων στα Apple Podcasts και στο Spotify Podcasts καθώς και παρακάτω:
Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε Facebook, Twitter, Instagram, και YouTube.

















