Το Digitimes αναφέρει ότι η νέα σειρά του iPad Pro είναι ήδη σε παραγωγή και η ημερομηνία που έχει αρχικά εκτιμηθεί για κυκλοφορία του είναι κάποια στιγμή τον Μάρτιο – Κάτι που αναφέρει και το Bloomberg.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η παραγωγή των tablet θα φτάσει στο μέγιστο μετά τον Απρίλιο μιας και υπάρχουν καθυστερήσεις εξαιτίας του coronavirus. Αυτό σημαίνει πως η Apple ίσως μεταθέσει πιο αργά την επίσημη κυκλοφορία των νέων iPad Pro τελικά ή να τα φέρει στην αγορά αλλά σε περιορισμένους αριθμούς τεμαχίων.

Το Digitimes αναφέρει πως τα νέα iPads θα έχουν ένα σύστημα τριών φακών κάμερας στο πίσω μέρος τους μαζί με τον νέο 3D αισθητήρα τεχνολογίας time-of-flight.

Για την time of flight τεχνολογία έχουμε ακούσει πολλές φήμες μέχρι σήμερα. Η τεχνολογία αυτή θα βοηθήσει το iPad στον υπολογισμό αποστάσεων και φυσικών αντικειμένων στον πραγματικό κόσμο και αυτό λογικά θα βοηθήσει τα μέγιστα σε εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Ο αισθητήρας αυτός αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στα iPhone 12 τον Σεπτέμβριο.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως το Digitimes κάνει αναφορά για ένα 12 ιντσών iPad Pro. Η Apple αυτή την στιγμή έχει στην αγορά 11 ιντσών και 12.9 ιντσών iPad Pro μοντέλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάποιο τυπογραφικό λάθος στο δημοσίευμα αυτό ή όντως η Apple για ακόμη μια φορά θα αλλάξει τις διαστάσεις της οθόνης των iPad Pro.