Η εφαρμογή CardioBot 4.0 για iPhone και Apple Watch είναι πλέον διαθέσιμη. Αν είστε σοβαροί για τις μετρήσεις που έχουν να κάνουν με τους καρδιακούς σας παλμούς και θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας τότε η εφαρμογή αυτή είναι μια από τις καλύτερες που θα βρείτε αυτή την στιγμή στο App Store με την τελευταία 4.0 έκδοση να την κάνει ακόμη πιο χρηστική.

Το Apple Watch σας καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς σας κάθε 4 λεπτά κατά την διάρκεια της μέρας αλλά το να αντιληφθείς αυτά τα δεδομένα πέρα από τις ειδοποιήσεις της Apple δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εύκολα.

Σίγουρα κάποιος μπορεί να δει περισσότερα στατιστικά στην Health εφαρμογή της Apple αλλά η αλήθεια είναι πως η εταιρεία δεν έχει επιτρέψει ακόμη στους καταναλωτές της μέσω αυτής της εφαρμογής να κάνουν μια εξερεύνηση των αποτελεσμάτων αυτών που συλλέγουν.

Εφαρμογές όμως σαν την CardioBot είναι εδώ για αυτό τον σκοπό. Δημιουργός της εφαρμογής είναι ο Majid Jabrayilov, με την εφαρμογή να κάνει πολλά πράγματα σωστά με μια έξυπνη διεπαφή και με μια πολύ ισχυρή μηχανή ανάλυσης των δεδομένων.

H CardioBot εφαρμογή θα σας δίνει μια αναλυτική στατιστική παρουσίαση του καρδιακού σας ρυθμού σε μηνιαία βάση μαζί με μέσους όρους ημερησίους, και συμπερασματικά αποτελέσματα. Επίσης υπάρχει πλέον μια νέα ενότητα που έχει να κάνει με το περπατήματα ή το κάθισμα ενώ έχουν προστεθεί μετρήσεις ύπνου αλλά και άσκησης μαζί με ένα νέο σύστημα αξιολόγησης που είναι ακόμη πιο εύκολα κατανοητό από τον χρήστη.

Σε ότι αφορά το Apple Watch η εφαρμογή υποστηρίζει το Siri watch face και προσφέρει ένα ειδικό mode άσκησης το οποίο μπορεί να ξεκινήσει από την watchOS εφαρμογή.

Ο ίδιος ο δημιουργούς της εφαρμογής αναφέρει:

“Ήμουν ένας ενεργός καπνιστής πριν τρία χρόνια. Ήθελα να σταματήσω το κάπνισμα και χρειαζόμουν το σωστό κίνητρο. Για αυτό τον λόγο δημιούργησα το CardioBot για να έχω μια απεικόνιση του ρυθμού της καρδίας μου και πως αυτός μειώθηκε εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Και είναι κάτι που δουλεύει. Σταμάτησα το κάπνισμα και ο ρυθμός της καρδίας μου βελτιώθηκε πάρα πολύ. Μέχρι τότε το CardioBot είχε γίνει μια εφαρμογή ανάλυσης καρδιακών παλμών σε μια πλήρη μορφή.”

Αυτή την στιγμή το CardioBot μπορεί να κάνει ανάλυση του καθημερινού καρδιακού σας ρυθμού, να καταγράψει την ποιότητα του ύπνου σας, να αναγνωρίσει τις ασκήσεις και να αξιολογήσει το πόσο καλές είναι αυτές και πολλά ακόμη”

Για να μάθετε περισσότερα για το CardioBot, επισκεφτείτε το επίσημο website.

Η εφαρμογή CardioBot είναι διαθέσιμη στο App Store προς 3,49 € εδώ