Saturday, June 6, 2020

CardioBot 4.0: Μια από τις καλύτερες εφαρμογές καταγραφής και ανάλυσης των καρδιακών σας παλμών

Η εφαρμογή CardioBot 4.0 για iPhone και Apple Watch είναι πλέον διαθέσιμη. Αν είστε σοβαροί για τις μετρήσεις που έχουν να κάνουν με τους καρδιακούς σας παλμούς και θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας τότε η εφαρμογή αυτή είναι μια από τις καλύτερες που θα βρείτε αυτή την στιγμή στο App Store με την τελευταία 4.0 έκδοση να την κάνει ακόμη πιο χρηστική.

Το Apple Watch σας καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς σας κάθε 4 λεπτά κατά την διάρκεια της μέρας αλλά το να αντιληφθείς αυτά τα δεδομένα πέρα από τις ειδοποιήσεις της Apple δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εύκολα.

Σίγουρα κάποιος μπορεί να δει περισσότερα στατιστικά στην Health εφαρμογή της Apple αλλά η αλήθεια είναι πως η εταιρεία δεν έχει επιτρέψει ακόμη στους καταναλωτές της μέσω αυτής της εφαρμογής να κάνουν μια εξερεύνηση των αποτελεσμάτων αυτών που συλλέγουν.

Εφαρμογές όμως σαν την CardioBot είναι εδώ για αυτό τον σκοπό. Δημιουργός της εφαρμογής είναι ο Majid Jabrayilov, με την εφαρμογή να κάνει πολλά πράγματα σωστά με μια έξυπνη διεπαφή και με μια πολύ ισχυρή μηχανή ανάλυσης των δεδομένων.

H CardioBot εφαρμογή θα σας δίνει μια αναλυτική στατιστική παρουσίαση του καρδιακού σας ρυθμού σε μηνιαία βάση μαζί με μέσους όρους ημερησίους, και συμπερασματικά αποτελέσματα. Επίσης υπάρχει πλέον μια νέα ενότητα που έχει να κάνει με το περπατήματα ή το κάθισμα ενώ έχουν προστεθεί μετρήσεις ύπνου αλλά και άσκησης μαζί με ένα νέο σύστημα αξιολόγησης που είναι ακόμη πιο εύκολα κατανοητό από τον χρήστη.

Σε ότι αφορά το Apple Watch η εφαρμογή υποστηρίζει το Siri watch face και προσφέρει ένα ειδικό mode άσκησης το οποίο μπορεί να ξεκινήσει από την watchOS εφαρμογή.

Ο ίδιος ο δημιουργούς της εφαρμογής αναφέρει:

“Ήμουν ένας ενεργός καπνιστής πριν τρία χρόνια. Ήθελα να σταματήσω το κάπνισμα και χρειαζόμουν το σωστό κίνητρο. Για αυτό τον λόγο δημιούργησα το CardioBot για να έχω μια απεικόνιση του ρυθμού της καρδίας μου και πως αυτός μειώθηκε εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Και είναι κάτι που δουλεύει. Σταμάτησα το κάπνισμα και ο ρυθμός της καρδίας μου βελτιώθηκε πάρα πολύ. Μέχρι τότε το CardioBot είχε γίνει μια εφαρμογή ανάλυσης καρδιακών παλμών σε μια πλήρη μορφή.”

Αυτή την στιγμή το CardioBot μπορεί να κάνει ανάλυση του καθημερινού καρδιακού σας ρυθμού, να καταγράψει την ποιότητα του ύπνου σας, να αναγνωρίσει τις ασκήσεις και να αξιολογήσει το πόσο καλές είναι αυτές και πολλά ακόμη”

Για να μάθετε περισσότερα για το CardioBot, επισκεφτείτε το επίσημο website.

Η εφαρμογή CardioBot είναι διαθέσιμη στο App Store προς 3,49 € εδώ

Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

20% λιγότερα smartphones πουλήθηκαν, παγκοσμίως, το 1ο τρίμηνο του 2020

Ένα από τα πιο μελανά κεφάλαια στην ιστορία της, έγραψε η παγκόσμια αγορά smartphones κατά το 1ο τρίμηνο του 2020. Με τους...

Αναφορά: Η iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhones που ήταν συμβατά με την...

Καθώς όλοι μας περιμένουμε την iOS 14 - την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού - στο WWDC αργότερα αυτό το μήνα, το...

Φωτογραφίες που διέρρευσαν υποτιθέμενα δείχνουν dummy iPhone 12 μοντέλα

Μια νέα αναφορά από το Macotakara σήμερα δίνει μια εικόνα κάποιων dummy συσκευών που υποτιθέμενα αφορούν τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα. Η...

H Apple επιβεβαιώνει πως η iOS 13.5.1 αναβάθμιση κλείνει το κενό ασφαλείας που χρησιμοποιούνταν...

Η Apple κυκλοφόρησε χθες την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία. Η Apple...

Η Apple έκανε διαθέσιμες τις iOS 13.5.1 και watchOS 6.2.6 με σημαντικές αναβαθμίσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 13.5.1 στο ευρύ κοινό χθες μετά την κυκλοφορία της 13.5 έκδοσης που είχε δοθεί τον περασμένο μήνα....

10.5 ιντσών iPad Pro χρήστες κάνουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug στην iOS...

Αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες πλέον που αναφέρουν και εκφράζουν έντονα παράπονα για ένα reboot bug που επηρεάζει τα 10.5 ιντσών iPad...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!